icon

Čo pomáha na opakujúce sa afty na jazyku?

19. okt 2024

Pekný večer.
Už celý mesiac ma trápy afta na jazyku.
Už 3x za mesiac sa mi vracia na to isté miesto a je to bolestivé.
Čo nato pomáha?

stela567
19. okt 2024

Fialovú vodičku?

tulipanik12
19. okt 2024

Ahoj, určite nasadiť vitamin B2 100% vždy pomôže.

lobelie
20. okt 2024

Mne nepomahalo nič. Ale pomáhala jedna vodička v tyčinke do uší, už sa nevyrába. Vypálilo to surovo. Si hlavne vsimaj kedy sa spraví a aj či niesi vtedy nachladena a tak. Mne asi nedostatok železa spôsobovalo. A hlavne keď som sa veľmi rozculovala hneď vybehol 😃 je to bol na dlhú trať. A to som fakt skúšala všetko z lekárne aj vyplach salviou pekne zmiernil. Geliky to troška umrtvia ale viac to drazdilo aj pH v ústach záleží.

larissa96
20. okt 2024

Ahoj ja proti nim bojujem dlhé roky, vždy maj doma bkomplex a užívaj. A za mňa najlepšie sú gély ktoré ti postihnuté miesto po natreti znecitliveju a tým aj postupne liečia... Teraz mám NEOCIDE gél, musím také jemnejšie lebo som tehotná ale v lekárni si vypytaj niečo na znecitlivenie alebo "strpnutie" predtým som mala URGO gél (štipe ale pomôže) a ešte veľmi dobrý aloclair gél. Vyskúšaj a sama uvidíš ktorý ti najviac pomoze inak liek na to není žiadny len liečiť a snažiť sa uurychlit hojenie

larissa96
20. okt 2024

@larissa96 a gély ako mundisal a kamistad neodporúčam tie ma skôr vysusili a mám pocit že pretiahol dobu hojenia takže skús tie čo som napísala hore