Čo pomáha na vysoký pulz?
Čo pomáha na vysssi pulz 100 a viac mám na oximetry 😐
časom sa to upraví, záleží od organizmu ako sa s tým popasuje, bohužiaľ lekári netušia kde je podstata problému...nevieme,čo po covide,veľa ľudí má ťažkosti, môže to trvať aj pár rokov...samozrejme zdravá strava,treba skúšať napr.biorezonanciu,plazmový generátor a pod..aj keď sú ľudia,čo fakt len lekárom...hovorím samozrejme z vlastnej skúsenosti...
magnézium prekrvuje, ak neberieš dlho,môže to byť z toho....
je to spojené aj s hormonálnou nerovnováhou, následne úzkostné stavy,veľa mladých žien má s tým problém,v nemocnici boli aj také mladé kočky na pozorovanie...ale to nebude len covid si myslím...aj niečo iné...
môžeš aj hypnoterapiu vyskúšať, hlavne úzkosti aspoň ako tak zvládnuť...hoci myslím, že v tejto dobe to nie je ľahké...držím palce...keď zvládneš tie úzkosti aj celkovo sa budeš lepšie cítiť...záleží od psychoterapeuta ako bude s tebou pracovať...aj srdiečko sa ukľudní...len to bude možno trvať trochu dlhšie...veľa trpezlivosti...
mne pomohlo to sedatif pc...je to nenávykové, prírodné...fakt to pomáha...
@llenka014 Ešte ma napadlo, berieš nejaké lieky? Na úzkosti je viac prírodných liekov, ale keď neviem či niečo berieš, tak ti poradím liek Lavekan ten nemá interakcie z liekmi. Podľa údajov a štúdií čo som čítal v niektorých prípadoch po niekoľkých týždňoch užívania bol lepší ako chemické anxiolytiká, ktoré majú kopu nežiaducich účinkov. U Lavekanu sa jedná o výťažok z levandule lekárskej. Ja som si ho teraz kúpil, lebo nemôžem spávať po covide a zdá sa že zaberá. Pogúgli si okolo toho niečo. A na to zníženie pulzu, relaxáciu - autogénny tréning Ireny Hájkovej, ako som ti písal minule robíš poctivo? Môžeš aj viackrát do dňa ak si doma.
Ja mávam od 12tich problém s pulzom , stále sa naň budim ( mávam ho aj okolo 186) ,nikdy mi nič nezistili srdiečko mam v pohode už má kvôli tomu brali aj do nemocnice bola som napojená tri - štyri dni a nakoniec mi povedali že mám zmeniť životosprávu ..no lenže ja tie problémy mám stále už mi robili veľa krát holter a nič takže doteraz som nemala žiadne lieky , sťažovala som sa na to svojej doktorke že sa na to stále budím no stitnu mám v poriadku aj srdce , predpísala mi concor 2.5miligramu (užívam ho len tri dni ) ale pulz mi znížil a aj tlak no v noci sa budím stále a doktori nevedia čo mi je a nevedia to zistiť od 12tich

@gondyo a ešte každý večer mám horúcu tvar horúčku nie