icon

Čo pomáha na vysoký pulz?

llenka014
31. mar 2021

Čo pomáha na vysssi pulz 100 a viac mám na oximetry 😐

Strana
z3
llenka014
autor
1. apr 2021

@gondyo a ešte každý večer mám horúcu tvar horúčku nie

gondyo
1. apr 2021

časom sa to upraví, záleží od organizmu ako sa s tým popasuje, bohužiaľ lekári netušia kde je podstata problému...nevieme,čo po covide,veľa ľudí má ťažkosti, môže to trvať aj pár rokov...samozrejme zdravá strava,treba skúšať napr.biorezonanciu,plazmový generátor a pod..aj keď sú ľudia,čo fakt len lekárom...hovorím samozrejme z vlastnej skúsenosti...

gondyo
1. apr 2021

magnézium prekrvuje, ak neberieš dlho,môže to byť z toho....

llenka014
autor
1. apr 2021

@gondyo no ja pevne dúfam že sa mi to trocha upraví mám 22 len, ale aj veľa stresujem mám úzkosti tak srdce asi spojilo úzkosti a covid :/

llenka014
autor
1. apr 2021

@gondyo brala som pár mesiacov šumivé len teraz už tablety magne b6

gondyo
1. apr 2021

je to spojené aj s hormonálnou nerovnováhou, následne úzkostné stavy,veľa mladých žien má s tým problém,v nemocnici boli aj také mladé kočky na pozorovanie...ale to nebude len covid si myslím...aj niečo iné...

llenka014
autor
1. apr 2021

@gondyo ja mávam od októbra úzkosti som už objednaná k psychologické a ešte chcem ísť na to kardio tak ja len dúfam že srdce mám ok :/

gondyo
1. apr 2021

môžeš aj hypnoterapiu vyskúšať, hlavne úzkosti aspoň ako tak zvládnuť...hoci myslím, že v tejto dobe to nie je ľahké...držím palce...keď zvládneš tie úzkosti aj celkovo sa budeš lepšie cítiť...záleží od psychoterapeuta ako bude s tebou pracovať...aj srdiečko sa ukľudní...len to bude možno trvať trochu dlhšie...veľa trpezlivosti...

llenka014
autor
1. apr 2021

@gondyo ja od kedy mám tie uzkosti sa cítim zle vtedy to bolo ok .. ďakujem

gondyo
1. apr 2021

mne pomohlo to sedatif pc...je to nenávykové, prírodné...fakt to pomáha...

palisko
1. apr 2021

@llenka014 Ešte ma napadlo, berieš nejaké lieky? Na úzkosti je viac prírodných liekov, ale keď neviem či niečo berieš, tak ti poradím liek Lavekan ten nemá interakcie z liekmi. Podľa údajov a štúdií čo som čítal v niektorých prípadoch po niekoľkých týždňoch užívania bol lepší ako chemické anxiolytiká, ktoré majú kopu nežiaducich účinkov. U Lavekanu sa jedná o výťažok z levandule lekárskej. Ja som si ho teraz kúpil, lebo nemôžem spávať po covide a zdá sa že zaberá. Pogúgli si okolo toho niečo. A na to zníženie pulzu, relaxáciu - autogénny tréning Ireny Hájkovej, ako som ti písal minule robíš poctivo? Môžeš aj viackrát do dňa ak si doma.

llenka014
autor
1. apr 2021

@palisko áno od vtedy každý večer sa snažím ale len večer skúsim aj cez deň

palisko
1. apr 2021

@llenka014 A zaspíš potom lepšie?

llenka014
autor
1. apr 2021

@palisko kľudnejsia som nemám veľké napätie vnútorne čo umna je problém vždy

llenka014
autor
1. apr 2021

@gondyo myslite že to búšenie nemôže byt spôsobené krvou? Lebo počas covidu že je krv hustejšia toho sa obávam ešte ..

llenka014
autor
7. máj 2021

@siska53 vraj stresom

siska53
7. máj 2021

@llenka014 aj to je mozne..

meli888
6. júl 2022

Ja mávam od 12tich problém s pulzom , stále sa naň budim ( mávam ho aj okolo 186) ,nikdy mi nič nezistili srdiečko mam v pohode už má kvôli tomu brali aj do nemocnice bola som napojená tri - štyri dni a nakoniec mi povedali že mám zmeniť životosprávu ..no lenže ja tie problémy mám stále už mi robili veľa krát holter a nič takže doteraz som nemala žiadne lieky , sťažovala som sa na to svojej doktorke že sa na to stále budím no stitnu mám v poriadku aj srdce , predpísala mi concor 2.5miligramu (užívam ho len tri dni ) ale pulz mi znížil a aj tlak no v noci sa budím stále a doktori nevedia čo mi je a nevedia to zistiť od 12tich

Strana
z3