icon

Čo pomáha pri liečbe posunutej platničky?

surama
26. jún 2024

Ahojte, co vam najviac pomohlo? Mam za sebou CT, lieky Sirdalud, infuzie, meranie nervov, chiropraktika, masera, osteopatku a cakaju ma rehabky a mam dalsie lieky a vysledok ziaden...rovnaka bolest. Vraj to mam len trochu posunute, ale tak tlaci ma to na nerv a boli to... Su dni, ked je super a su dni, ked mam cely den bolesti. Poradte nieco, co vam zabralo 🙏 Dakujem ❤️

Strana
z3
muchotrafka298
26. jún 2024

@aurora33 chodim na zdravy chrbat 2 x tyzdenne.

surama
autor
26. jún 2024

@aurora33 Predtym som mala take bolesti v celom chrbte, ze som doma chodila po styroch. Po jeho napraveni mi zostala "len" bolest v spodnej casti, to som vtedy este nevedela, ze mam posunutu platnicku (lekarka ma nikde neposlala). Len on mi ukazal na kostre, ze tam je problem, ale ze zazraky nerobi, ze nevie ma na pockanie dat do 100% stavu, ale urobil, co mohol. Takze si viem porovnat. Ale pred par mesiacmi ma tam dole tak seklo, ze som uz pritlacila na lekarku a vydupala si dalsie vysetrenia.

aurora33
26. jún 2024

@surama no tak vidis, on len riešil následok a nie príčinu a vrátilo sa ti to spat. Čiže opakujem, ja by som na také naprávačky nechodila.

mamina7070
26. jún 2024

sukromne cvicenie s fyzioterapeutom

surama
autor
26. jún 2024

@aurora33 Nikto ta nikde neposiela, tak nemusis vkuse pisat, ze by si nesla. 🤣 Ja viem, v akom stave som k nemu isla a v akom odchadzala, takze zbytocne ma budes presviedcat o opaku. 🙂Ja som sa do toho stavu, v ktorom som bola nikdy nevratila 🙂 Odchadzala som s tym, ze toto dole poriesit nevie a ked sa mi to zhorsi, tak budem to musiet riesit inak. Po par mesiacoch ma seklo a riesim to. 🙂

danusskaaa
26. jún 2024

@surama môjmu otcovi pomohla taká lavička
https://unizdrav.sk/tovar/3597/inverzny-stol-s-...
Žiadne lieky a rehabilitácie nezabrali- ročná liečba. Potom mu fyzioterapeut ukázal túto lavičku na ktorej najskôr cvičil 5krat denne až to prišlo do štádia, že teraz to používa občas pri bolesti chrbta po ťažkej práci na dome. On má len takú obyčajnú bez masaze a vyhrevu. Len ho to otáča dole hlavou a akoby "napráva"

aurora33
26. jún 2024

@surama vsak v pohode. Len aby si sa do toho stavu ešte nevrátila.

gabka123123
26. jún 2024

S, systém

gabka123123
26. jún 2024

SM SYSTEM

adulienka11111
29. okt 2024

@katkaseiner zdravim ako ste na tom teraz? Pommohlo Vam nieco? Dakujem

adulienka11111
29. okt 2024

@tamtamka26 zdravim. Aky ste mali problem? Po operacii sa Vam ulavilo?

mayami
Autor odpoveď zmazal
katkaseiner
29. okt 2024

@adulienka11111 ahoj, no vcera a dnes som na tom fakt zle. Vcera ma seklo tak som bola u jedneho co ma trochu napravil.
Skusala som uz stareho chiropraktika, bola som 3x na skenar terapii, teraz u jedneho z rehabilitacii...zial nohu mam coraz horsie. Neviem co dalej, zvazujem akupunkturu...
Vcera mi ten chlapik z rehabilitacii povedal ze mala by som si hlavu nastavit inak (teda nemysliet na bolest). Ale ked boli a ja neviem par metrov prejst, ako sa nastavit na nieco ine?

tamtamka26
29. okt 2024

@adulienka11111 no ja som bola už na pokraji ochrnutia - nôh ale aj vylučovacej sústavy :-/ mala som rozdrvenú platničku, ktorá z oboch strán tlačila na miechu. bolesti neskutočné. operácia mi veľmi pomohla, absolútne sa mi uľavilo. ak by bolo treba, bez váhania ju znovu absolvujem.

Strana
z3