icon

Čo pomôže na boľavé kríže?

4. mar 2021

Zienky co Vám pomohlo pri boľavých krížoch. Som úplne zúfalá. Bolia ma z drobca ktorého dávam beriem z do postieľky....

barb06
4. mar 2021

joga, aspoň mne určite

viestta
Odpoveď bola odstránená
lasina
4. mar 2021

Mne pomáha ayurvedska bylinna masť shidalepa balm...mrkni na nete, ani flektor tak nezaberie...ale treba zistiť prečo kríze bolia...nie len potláčať bolesť..veľmi dobre urobí masáž, cvičenie...

livi
4. mar 2021

ja mám dlhoročné problémy..mám odskúšané vyhrievanie (vankúš, pec, radiátor, čokoľvek-sedieť aspoň 20 minút), masáž a hrejivá náplasť alebo krém s kapsaicínom..pomôže to dosť. a samozrejme cvičiť - ideálne cviky, ktoré odporúčajú ortopédi-mačací chrbát a pod..

livi
4. mar 2021

keď práve nie je vykurovacia sezóna, tak si zvyknem aj dať termofor do postele a ľahnúť si, poprípade ku telke na kreslo tak, aby mi vyhrieval kríže

luciab987
4. mar 2021

Mne tiez zabera sa ponatahovat, trosku si pocvicit, lahnut si a prekladat nohy pomalicky na nete isto budu nejake cviky, muay taky zlty krem, a takisto kapsaicinove naplaste z lekarne, stoji to par eur

usla35
4. mar 2021

odporucam fyzioterapeuta, vymasiruje aj ti poradi trebars nejake cviky aspon mne poradit, uplne jednuduche cviky aby ma tak nebolel chrbat 🙂

maximilie
4. mar 2021

@lasina prosím ta, odkiaľ to objednavas?

irusa
4. mar 2021

Mňa tiež už pol roka....boli má tesne nad zadnkom....raz práva raz ľavá strana... dúfam,že sú to kríže a nič vážnejšie

lasina
4. mar 2021

@maximilie ja to kupujem u nás v práci, ale dá sa aj cez net..

lasina
4. mar 2021

Toto je ten balzam

maximilie
4. mar 2021

@lasina hej uz som googlila, len ci mas nejakú overenú stránku
A ci v zdravej výžive alebo kde? V lekarni to nemajú 🙃

andreatytler
5. mar 2021

Mne pomaha sa vytiahnut. Vzpaz zopnute ruky a vytiahni sa hore tak ako sa da a zostan tak ako dlho dokazes. Snaz sa mat chrbat, krk aj hlavu pekne v linii. dychaj. Potom uvolni a opakuj par krat. Ja si dam 2-3 take cvicenia denne a odblokuje mi to bolest.
Tiez tie termovankuse a arnikovy krem.

Ja to mam nielen z ukladania maleho do postielky ale aj zo sedenia na zemi. Hlavne ked mam nohy vystrete pred sebou, tie krize sa prilis namahaju. Tak sa snazim skor sediet na gauci ked sa s nim hram.

lasina
5. mar 2021

@maximilie to je jedno, len si pozri presne túto firmu...overenú stránku nemam

leameleg
4. jan 2022

@irusa ahoj je to stará téma ale presne tímto trpím teraz ja .. čo ti zabralo alebo načo ti prišli ?. ako si to riešila ?. mňa to trápi už cca 2týždeň

irusa
4. jan 2022

@leameleg ahoj nebola som s tým nikde.. prešlo to .ale fyzioterapeutka mi povedala,že môže to byť zo sedacej práce prípadne v čase ovulácie aj ona to má

leameleg
4. jan 2022

@irusa pamätaš si ešte na tú bolesť ? mňa to boli ako keby v strede v krížovej oblasti ... a taky pocit tlaku obcas pichanie

irusa
4. jan 2022

@leameleg no bolesť taká tupa..mala som problém sa zohnúť a vybrať napríklad z mycky..na noc som si dávala suché teplo

livi
4. jan 2022

@leameleg ja som raz bola na injekciu,lebo som bola tak seknuta,že som sa ledva pohla..ale teraz už viem,ako si pomôcť sama..nahrievat,nahrievat a nahrievat..buď termofor alebo iné intenzívne teplo na tu oblast

leameleg
8. jan 2022

@irusa no ja tiez taka zvlastna bolest ani opisat to neviem

leameleg
8. jan 2022

@livi no vyzera ze budem musiet aj ja zajst