Čo pomôže na plieseň v pošve?
Mam jednu otazočku mam dosť zapachajuci vytok moja gynekologička ma už dovolenku neviete mi poradiť čo by som si mohla v lekarni kupiť na pliesen bez predpisu dakujem

•
22. mar 2012@linka dakujem krasne za radu 🙂 ale vobec mi nepomaha...mam kvasinkovu infekciu a hoc je to udajne antibiotikum asi mi to nesadlo , nič to zajtra idem k lekarovi tak dufam že už budem mat neake poriadne lieky 🙂
0
@baramborka ja som par mesiacov dozadu tiez mala problemy s infekciami a bakteriami,musela som vysadit intimne gely,umyvam sa len detskym mydlom,lekarka uz nevedela co so mnou,ani antibiotika nepomohli,stale zly vyter som mala,ale nakoniec sme este skusili tablety do posvy-gynoflor a po nich som mala dobry vyter,skus sa opytat lekara,je to na lek.predpis a myslim,ze sa mozu aj v tehotenstve 😉
Ahojte aj aj by som potrebovala radu nemam žiadny výtok len mam žačevenanu pošvu a ma to svrbí. Ale niekedy to prestane a o hod sa to zase svrbí čo mam robiť
ahojte, mne tiez pomohol canesten gyn a krem canespor. dobra stranka je www.mykoza-sk.sk.
mne pomaha canesten gyn. naozaj sa nan mozem spolahnut. a navyse sa dobra zavadza.
Pre vsetky zeny, co maju problemy odporucam o kompletne vysetrenie u gynekologa na vsetky bakterie chlamydie, ueroplazmy a potom sa liecit a aj partnera..lebo ako napisala ajkapajka1...zalezi aj na vasich partneroch, vy sa preliecite a on moze byt nositelom ..ked nemate bakterie, plesne..a kvasinky su vyvolane napriklad antibiotikami, treba brat tabletky - probiotika... obmedzte cukry..urcite Vam to pomoze..prajem Vam skore uzdravenie.. 😉 🙂
mne pomohol Canesten gyn, a to som uz v tom case bola tehotna, odporucila mi ho gynekologicka, ze sa moze aplikovat aj v tehotenstve a je velmi ucinny, preliecil sa aj moj partner, kupila som take kombinovane balenie, tableta a masticka, bola som velmi spokojna, zatial sa mi to nevratilo, takze urcite odporucam to riesit takto cim skor a aj partnera...
Potrebujem poradit ohladom tehotenstva.moze byt že ked mi odstránili cystu že uz nemôžem mat diéty?
caute. priatelka bola na gynekologickom vysetreni a doktor jej povedal ze ma pliesen . a vraj sa to prenasa iba stykom. je to pravda ? lebo ja nepocitujem ziadne svrbenie a ani zvonkajska nieje nic . ma doktor pravdu , alebo existuje este ina pricina tohto neprijemneho ochorenia ? dakujem za radu
Začni písať odpoveď...

Odošli