icon

Čo pomôže na silné bolesti žalúdka?

katonova94
14. máj 2022

Ahojte ... Prosím viete poradiť čo na silné bolesti žalúdka ?
Mala som zápal žalúdka a hrtanu . Reflux a helikobactera
No zrejme sa mi to nevyliečilo ani po dobrati liekov a po mesiaci mám znova bolesti .
Idem na hadicu ale až 6juna do vtedy ma aj porazí ....
Ak máte niekto skúsenosti.... S tým že mám operáciu 20.5 (ženské problémy) aby som tie veci do vtedy aj mohla brať
Ďakujem 🙏🙏🙏

katonova94
autor
14. máj 2022

@matex ďakujem objednala som to

lucia851
14. máj 2022

@katonova94 algifen ste neskúšala?

katonova94
autor
14. máj 2022

@lucia851 to ale nie je na odstránenie ťažkosti
To že má to prestane bolieť na deň není dobre 😁

marca12
14. máj 2022

@katonova94 jest zeleny salat,je to dobre na reflux aj palenie zahy

katonova94
autor
14. máj 2022

@marca12 ďakujem ale mňa zaha nepáli ani mi reflux nevadí lebo mi to nič nerobí
Mám len bolesť pod ľavým rebrom a silnú

marca12
15. máj 2022

@katonova94 listovy salat celkovo je dobry na zaludok,prva pomoc pri bolestiach

tajik
15. máj 2022

@katonova94 Harmancekovy čaj ,mne pomáha😉

katonova94
autor
15. máj 2022

@tajik mne žiaľ nie každý deň ho pijem

alexnina777
15. máj 2022

@katonova94 ahoj, mala som to isté, velké bolesti pod ľavým rebron, zápal tenkého čreva a žalúdka, naďrudovala som si protizápalovú stravu, radikálne vysadiť vetky zápalové potraviny, káva, maso, údeniny, alkohol a podobne..kupila som si knihu od Medical Medium Zelerová šťava /tých kníh o liečbe a výžive má veľa/ a podľa tej knihy som sa liečila zelerovou šťavou , každý deň nalačno pol litra som pila.. kvalitný sypaný zelený čaj je dobrý tiež piť..nikdy som nebrala lieky na bolest , vyliečila som si ten zápal sama..tiež sú doležité doplňať minerály a vitamíny lebo pri zápale čreva a žálúdla sa nevstrebávajú a potom vznikajú ďalšie vážne zdravotné komplikácie..na Instagrame je jedna slečna Tinka Malinová , ktorá spolupracuje s Medical Medium -Anthony Willams a pomáha ľudom nastavivať stravu , skúš je napísať ak más IG

katonova94
autor
15. máj 2022

@alexnina777 ďakujem videla som to
Ale toľko € čo pýta je veľa aj na koňa

alexnina777
16. máj 2022

@katonova94 no to neviem koľko pýta, ja som si kúpila knihy a tam som si to študovala..a liečila som si to sama..

katonova94
autor
16. máj 2022

@alexnina777 375€

alexnina777
16. máj 2022

@katonova94 samozrejme, je to veľa, ja som nikdy nevidela fixnú sumu u nej, skús jej napísať možno to bude možné individuálne dohodnúť..alebo teda tie knihy obsahujú tie informácie s ktorými ona pracuje, len ich treba kúpiť a naštudovať..alebo potom riešiť
to v gastro ambulancii

klaudia1212
30. nov 2022

@katonova94 ahoj ako ti prosím zistili zápal žalúdka bez gastra?

caterine
2. dec 2022

@katonova94 ahoj ako si sa prosim vyliecila? Tiez mam podobne problemy a tak isto ma caka operacia zenske problemy. Mohli ta v pohode operovat ked si mala taketo problemy? Mne to spustil stres z operacie a zistili mi aj helicobaktera. Len tie silne antibiotika brat nemozem pred operaciou lebo mi to rozhadze cely organizmus.

ciara2288
17. aug 2024

Ak máte dôkaz ako vás oklamala chát výpis s úctu kam ste jej písali peniaze prosím napíšte mi do správy toto musí skončiť

klamstvo
5. dec 2025
@marca12

@katonova94 jest zeleny salat,je to dobre na reflux aj palenie zahy

@marca12 prosím vas pomohlo to vám pri refluxe?