Čo pomôže proti nadmernému poteniu?
Ahojte, co vam pomohlo na nadmerne potenie?
@margaretka ja sa nepotim doteraz. A to som mala tak, že aj v zime mi doslova tiekli kvapky dole pazuchami, o 15 minút kruhy pod pazuchami... V lete ani nevravím....
@januska1905 wau tak to fakt super 👍 lebo tiež mám taký istý problém
Ahoj, odporúčam ti electro antiperspirant. To je na potenie, ktoré je už vlastne poruchou potenia. Ja to mám od útleho detstva, od kedy sa pamätám, non stop spotené dlane, chodidlá a pod pazuchami, bez ohľadu na ročné obdobie, teplotu. Rodičia ma brávali ku liečiteľom, chodila som na akupunktúru, nič nepomohlo. Nedávno som objavila tento elektro antiperpirant, a priala som si ho ako darček na 40. narodeniny, lebo je to drahšia vec. Čo ti poviem, prvý krát v živote som zažila sucho aj počas leta 🙂. Vraj sa to dá aj niekde požičiať, čo som čítala, za menší poplatok na vyskúšanie. Na tieto kozmetické antiperspiranty pozor, obsahujú aluminium a pri dlhodobom používaní ti môžu spôsobiť zdravotné problémy, u mňa niečo také nikdy nepomohlo.
@petrushka16 mohla by si mi prosim napisat ktory mas a ako ti zabral?
@petrushka16 mohla by si mi prosim napisat ktory mas a ako ti zabral?
@natikasim ahoj, tak tomu sa hovorí telepatia. Nechodím už na mk a dnes len tak mi napadlo 😃. Mám ten electro antiperspirant zo stránky electroantiperspirant.sk myslím, že takto bola tá stránka. Ja ho používam len v lete, pomáha mi pri práci, píšem na počítači, na stretnutí pri podávaní rúk a tak.
@natikasim ahoj, tak tomu sa hovorí telepatia. Nechodím už na mk a dnes len tak mi napadlo 😃. Mám ten electro antiperspirant zo stránky electroantiperspirant.sk myslím, že takto bola tá stránka. Ja ho používam len v lete, pomáha mi pri práci, píšem na počítači, na stretnutí pri podávaní rúk a tak.
@petrushka16 takze ti to zabralo? Lebo nejako neviem najst nejaje recenzie na tento vyrobok. Ktory typ mas konkretne ? Dakujem

@januska1905 aj po čase ? Roku dvoch ? Ja mám pocit že telo si na to zvykne a nájde cestu potu von inde ....