Čo použiť na bolesť ďasien?
@pompovadalibor Skús trošku viac opísať. Aj v lekárni ti môžu ponúknuť rôzne gély napríklad herbadent.
Príliš málo info... Bolia ďasná kvoli zubom, aftam, sú zapálené? Pravidelne si umyvas zuby použivas ústnu vodu?
@anonym_a36a4e ústna voda by sa mala používať minimálne
@anonym_a36a4e ústna voda by sa mala používať minimálne
@minenkaa ja som sa iba pýtala autorky skúpej na slovo, nie radila denne použitie ústnej vody 🙈🙈🙈
Ked as zapalene dasna tak si kup Corsodyl gel na umyanie zubov, v priebehu dna mozes vyplachoat ustou vodou Corsodyl ale mala by si to riesit aj so zubarom. Dasna nebolia bez priciny, tu treba vyriesit
@pompovadalibor treba ísť na hygienu,ak máš kameň,tak ťa ďasná budú bolieť stále.Hygienička ti povie,čo máš robiť,prípadne ak je začínajúca paradentóza,ako postupovať.
kloktaj si ustnou vodou Parodontax, mne vzdy zaberie, odporučila mi ju zubárka
Raz mi dali v lekárni taký sprej na ďasná neviem ako sa už volal pomáhal mi ale nieje to dlhodobé riešenie
@pompovadalibor treba ísť na hygienu,ak máš kameň,tak ťa ďasná budú bolieť stále.Hygienička ti povie,čo máš robiť,prípadne ak je začínajúca paradentóza,ako postupovať.
@rozculena ja som bola u zubára čistil mi koreň a zavrel stakim bielym neviem čoto je ale začalo ma bolieť pichať v zube neviem či treba zase tam ísť
@rozculena ja som bola u zubára čistil mi koreň a zavrel stakim bielym neviem čoto je ale začalo ma bolieť pichať v zube neviem či treba zase tam ísť
@pompovadalibor tak bolia ťa ďasná alebo zub
@pompovadalibor tak bolia ťa ďasná alebo zub
@rozculena zaťal mi netreba ťahať zub zubár povedal povedal že tam je až zápal

Príliš málo info... Bolia ďasná kvoli zubom, aftam, sú zapálené? Pravidelne si umyvas zuby použivas ústnu vodu?