icon

Čo použiť na bolesť ďasien?

pompovadalibor
10. jan 2026
anonym_a36a4e
10. jan 2026

Príliš málo info... Bolia ďasná kvoli zubom, aftam, sú zapálené? Pravidelne si umyvas zuby použivas ústnu vodu?

bloger
10. jan 2026

@pompovadalibor Skús trošku viac opísať. Aj v lekárni ti môžu ponúknuť rôzne gély napríklad herbadent.

minenkaa
10. jan 2026
@anonym_a36a4e

Príliš málo info... Bolia ďasná kvoli zubom, aftam, sú zapálené? Pravidelne si umyvas zuby použivas ústnu vodu?

@anonym_a36a4e ústna voda by sa mala používať minimálne

anonym_a36a4e
10. jan 2026
@minenkaa

@minenkaa ja som sa iba pýtala autorky skúpej na slovo, nie radila denne použitie ústnej vody 🙈🙈🙈

viestta
10. jan 2026

Ked as zapalene dasna tak si kup Corsodyl gel na umyanie zubov, v priebehu dna mozes vyplachoat ustou vodou Corsodyl ale mala by si to riesit aj so zubarom. Dasna nebolia bez priciny, tu treba vyriesit

rozculena
10. jan 2026

@pompovadalibor treba ísť na hygienu,ak máš kameň,tak ťa ďasná budú bolieť stále.Hygienička ti povie,čo máš robiť,prípadne ak je začínajúca paradentóza,ako postupovať.

rozculena
10. jan 2026
@minenkaa

@minenkaa ústna voda bez alkoholu je úplne OK

minenkaa
10. jan 2026
@rozculena

@minenkaa ústna voda bez alkoholu je úplne OK

@rozculena tak kľudne používaj ďalej

anonym_a98796
10. jan 2026

kloktaj si ustnou vodou Parodontax, mne vzdy zaberie, odporučila mi ju zubárka

anonym_b8c566
10. jan 2026

Raz mi dali v lekárni taký sprej na ďasná neviem ako sa už volal pomáhal mi ale nieje to dlhodobé riešenie

pompovadalibor
autor
10. jan 2026
@rozculena

@pompovadalibor treba ísť na hygienu,ak máš kameň,tak ťa ďasná budú bolieť stále.Hygienička ti povie,čo máš robiť,prípadne ak je začínajúca paradentóza,ako postupovať.

@rozculena ja som bola u zubára čistil mi koreň a zavrel stakim bielym neviem čoto je ale začalo ma bolieť pichať v zube neviem či treba zase tam ísť

rozculena
10. jan 2026
@pompovadalibor

@rozculena ja som bola u zubára čistil mi koreň a zavrel stakim bielym neviem čoto je ale začalo ma bolieť pichať v zube neviem či treba zase tam ísť

@pompovadalibor tak bolia ťa ďasná alebo zub

pompovadalibor
autor
Včera o 18:35
@rozculena

@pompovadalibor tak bolia ťa ďasná alebo zub

@rozculena zaťal mi netreba ťahať zub zubár povedal povedal že tam je až zápal