icon

Čo robiť, keď zostane koreň zubu v ďasne?

esterka54
28. máj 2025

Prosím vás dnes som bola u zubárky. Trhala mi zub (14) a kúsok koreňa ostal v ďasne 🫣. Povedala,že ju to mrzí jej chyba...a poslala ma stomatológiu. Pravdepodobne mi to bude musieť rezať a ja sa bojím, strašne!!! Viete mi prosím povedať aký to ma postup a či to bolí?Alebo čo to obnáša nech sa viem pripraviť?

Strana
z2
esterka54
autor
27. jún 2025
@tamtamka26

@esterka54 ahoj, ja mám presne rovnaký problém, dokonca aj ten istý zub! Ako čítam, celkom rýchlo ťa vybavili... Ja už chodím s rozbabranym zubom 2 týždne, lebo na stomato mali dovcu... Dnes som bola na konzultáciu a objednali ma o 3mes. Vraj tam mam aj nález 🙈🙈 celkom mám obavy, aby som na to nedoplatila, cítim stále v ústach takú nepríjemnú chuť z toho zubu 🥴. Neviem, ci je ok takto fungovať, ale hádam Dr vie, co robí...

@tamtamka26 Mňa dokonca posielala za ním ešte v ten istý deň čo mi trhala zub...nech mi to spraví.

tamtamka26
27. jún 2025
@esterka54

@tamtamka26 Mňa dokonca posielala za ním ešte v ten istý deň čo mi trhala zub...nech mi to spraví.

@esterka54 no, veď to aj mňa poslala, ale vtedy mali dovolenku a teraz, keď som sa tam dostala, tak termín na september! mám obavy z toho nálezu, aby mi zápal neprešiel niekde do okostice a pod.... a potom povedia, že kde som bola doteraz! omg, ešte aj šiť to budú?? už teraz ma brucho bolí!

esterka54
autor
27. jún 2025
@tamtamka26

@esterka54 no, veď to aj mňa poslala, ale vtedy mali dovolenku a teraz, keď som sa tam dostala, tak termín na september! mám obavy z toho nálezu, aby mi zápal neprešiel niekde do okostice a pod.... a potom povedia, že kde som bola doteraz! omg, ešte aj šiť to budú?? už teraz ma brucho bolí!

@tamtamka26 A nemáš možnosť ísť k niekomu inému? čo by ťa vybavil skôr? Áno 😁 aspoň mne šili...neboj ja som sa strašne bála a zlaté ruky doktora a popravde som vôbec nič necítila ani ty istotne nebudeš.

tamtamka26
27. jún 2025
@esterka54

@tamtamka26 A nemáš možnosť ísť k niekomu inému? čo by ťa vybavil skôr? Áno 😁 aspoň mne šili...neboj ja som sa strašne bála a zlaté ruky doktora a popravde som vôbec nič necítila ani ty istotne nebudeš.

@esterka54 áno, do BA, lebo toto je jediný stomatochirurg v NR a robí 3dni v týždni. ale hlavne mi ho každý vychválil do neba, preto by som chcela, nech to on urobí. už nejako vydržím a budem sa modliť, aby sa to neskomplikovalo....

esterka54
autor
27. jún 2025
@tamtamka26

@esterka54 áno, do BA, lebo toto je jediný stomatochirurg v NR a robí 3dni v týždni. ale hlavne mi ho každý vychválil do neba, preto by som chcela, nech to on urobí. už nejako vydržím a budem sa modliť, aby sa to neskomplikovalo....

@tamtamka26 Tak ti budem držať palce nech ti všetko dobre dopadne.
😉

esterka54
autor
10. júl 2025
@tamtamka26

@tamtamka26 Ahoj ako si dopadla? Už všetko ok?

Strana
z2