icon

Čo robiť pri bolesti vyžarujúcej z krčnej chrbtice?

19. feb 2025

Ahojte. Nepomohli mi ani cvicenia, ani masaže. Teraz mi začala bolest strielať do sánky a ucha, dnes je to už nehorázne, boli ma hlava, trapezy, krk, uvho aj na dotyk a boli ma aj sanka. Mali ste to tak aj vy ?

zuzkaa1991
19. feb 2025

Ake lieky ste brala??a jakze masaze nepomohli??ci len na rehabilitácii ste bola alebo pri skusenom maserovi?nie každý maser je dobry mam vyskúšané viacerých a fakt len jeden je dobry co k nemu uz chodím asi 3 roky a jediný on ma vzdy vie dat dokopy

vikinka292
19. feb 2025

Ja som tak mala zasiahnutu ľavú časť tváre. Vysunuté platničky mi tlačia na nervové korene . Trvalo to veľmi dlho (3-4 roky) kým som sa dala ako tak dokopy. Lieky od neurológa, rehabilitácie, takmer denne cvičenie , infúzie...som viac-menej ok už rok našťastie...teraz zas riešim iný zdravotný problém 🤦

zabka79
19. feb 2025

Musis zmenit to co ti to sposobuje.
Stres, zly vankus, zla stolicka, malo pohybu....
Skus este guajacuran+ milgama
Alebo potom lekar

nikolani
19. feb 2025

Cvičenia od koho? Od fyzioterapeuta? Ak nie, tak by som šla týmto smerom plus neurológ, ak si ešte nebola

alenamihal
20. feb 2025

Skusaj suche teplo..a krem Muay ...ja mam tiez isty problem momentalne po napraveni u šamana chiropraktika brrrr...ja som bola na pohotovosti na infuzii,lebo mi trpli ruky aj tvar..a potom som si nasadila na tyzden guajacuran a milgammu ...chodim na rehabku s inym problemom ,ale rehabilitacna lekarna ked videla,ze ma boli krcna,tak mi dala aj par veci na krcnu..ja dufam,ze to nie je platnicka,lebo asi budem vrazdit šamana....najlepsi je fyzio a nie maser...ked mas az take bolesti smer neurolog a magneticka...

bielasovicka
20. feb 2025

Treba ísť neurológovi