Čo robiť pri nevoľnosti a zvracaní?
Od žalúdka, vraciate a je vám fakt na nevydrzanie. Ako to riešite?
Ako to riesim? No vyvraciam sa a lahnem si oddychnut 🤷♀️
Stava sa mi to iba pri silnej migrene.
CocaCola a oddych
A ked je to neúnosné a ani zvracanie vám neulavi? Nejdete na infuzku?
co je pre teba neunosne ?
lahni sa daj sa do ulavovej polohy a nic nejest nepit lennusta vodou vyplachnut po vracani po hodke par lyziciek coly
dospely nepotrebuje hned infuzky nehrozi ti tak rychlo dehydratacia
Vezmi kinedryl tabletku
Tak mi ešte nebolo, aby to bolo na infuzku a to som zažila veľa otrasných vírusov. Ležím, vraciam keď treba. Lieky mi nikdy nezabrali, lebo išli hneď von. A snažím sa ostať hydratovana
Bola som na pohotovosti, ked som vracala uz asi 20-ty krat a neslo to zastavit. Inac len cakam, kym to prejde.
Zvraciam, pokial sa mi neulavi. Potom vela spím, pijem po lyzickach vodu a kolu. Za pol dna mi je dobre.
Ist na infuzie ma nikdy nenapadlo. Toho obvykle nie som schopna. Ale ja to beriem v pohode, nejak sama seba neriesim a neprezivam.
mne takto bolo ako malemu velmi casto a chodievali sme na pohotovost ako na klavir a potom mi praskol slepak a bol frmol.
inak tak ako po opici ti este asi zle nebolo.
clovek strpi aj kliniec v zadku.
ak mi je zle a nemyslim len opicu, tak nesmiem mat uplne prazdny zaludok.
potom pijem aj vodu, ale najlepsi je vyvar
otvoriť okno co najviac studeny vzduch.to fakt pomaha, zabaliť sa do deky a k oknu a kukám v telefóne serial Priateľov to mi pomáha. nič nepiť. len ovlažiť pery až kým necitim, že už viac nebudem zvracať. Nikdy nie teplé nápoje to podrazdi žalúdok ešte viac. Len studené.
Mne keď je strašne zle a vraciam z migrény si neviem ani predstaviť ísť na pohotovosť, že by som tam mala čakať aj hodinu na stoličke a hľadať WC kde budem utekať. Dám si kynedtil, colu...
@ariannazara presne to som chcela napísať...
Autorka, myslíš po opici?🤮😁
@vikisisi presne presne … nad týmto som
Veľakrát rozmýšľala že keď je niekomu tak strašne zle a vracia stále ( moja najväčšia podpora všetkým , ja mám panicku hrôzu z grcania ), že kebyže sa mne toto stane , ja nesoferujem, keby nebol muž doma musím sa odviezť taxíkom alebo mhd , to budem vracať po ceste v autobuse ? A potom čakať na pohotovosti tam budem tiež vracať do sacku alebo …autorka prepáč za asi trochu mimo odpoved, ak ti je zle , moc ti držím palce aby to rýchlo prešlo, mne keby bolo takto zle ja ani do telefónu by som nemohla kukať ne to ešte písať ešte horšie by mi bolo
Jako popravde ja mam z vracania fobiu, ale ked to pride no len to predychat, bola som 3x tehotna, druhe tehotenstvo som prevracala cele, ak som chora a vraciam vtedy z toho no co ine sa da robit ako sa len z toho vyliecit... ale zasa velmi mi pomaha ying yang olejcek, ukludnujem sa pri nom

zn coho