icon

Čo robiť pri nevoľnosti a zvracaní?

14. dec 2024

Od žalúdka, vraciate a je vám fakt na nevydrzanie. Ako to riešite?

bublinka1426
14. dec 2024

zn coho

simsalabim
14. dec 2024

Ako to riesim? No vyvraciam sa a lahnem si oddychnut 🤷‍♀️
Stava sa mi to iba pri silnej migrene.

bloger
14. dec 2024

CocaCola a oddych

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
autor
14. dec 2024

A ked je to neúnosné a ani zvracanie vám neulavi? Nejdete na infuzku?

mamina7070
14. dec 2024

co je pre teba neunosne ?
lahni sa daj sa do ulavovej polohy a nic nejest nepit lennusta vodou vyplachnut po vracani po hodke par lyziciek coly

dospely nepotrebuje hned infuzky nehrozi ti tak rychlo dehydratacia

ariannazara
14. dec 2024

Vezmi kinedryl tabletku

lucia13022023
14. dec 2024

Tak mi ešte nebolo, aby to bolo na infuzku a to som zažila veľa otrasných vírusov. Ležím, vraciam keď treba. Lieky mi nikdy nezabrali, lebo išli hneď von. A snažím sa ostať hydratovana

marianarem
14. dec 2024

Bola som na pohotovosti, ked som vracala uz asi 20-ty krat a neslo to zastavit. Inac len cakam, kym to prejde.

barka1
14. dec 2024

Zvraciam, pokial sa mi neulavi. Potom vela spím, pijem po lyzickach vodu a kolu. Za pol dna mi je dobre.
Ist na infuzie ma nikdy nenapadlo. Toho obvykle nie som schopna. Ale ja to beriem v pohode, nejak sama seba neriesim a neprezivam.

frflos_nespokojny
14. dec 2024

mne takto bolo ako malemu velmi casto a chodievali sme na pohotovost ako na klavir a potom mi praskol slepak a bol frmol.
inak tak ako po opici ti este asi zle nebolo.
clovek strpi aj kliniec v zadku.
ak mi je zle a nemyslim len opicu, tak nesmiem mat uplne prazdny zaludok.
potom pijem aj vodu, ale najlepsi je vyvar

biibiana
14. dec 2024

otvoriť okno co najviac studeny vzduch.to fakt pomaha, zabaliť sa do deky a k oknu a kukám v telefóne serial Priateľov to mi pomáha. nič nepiť. len ovlažiť pery až kým necitim, že už viac nebudem zvracať. Nikdy nie teplé nápoje to podrazdi žalúdok ešte viac. Len studené.

vikisisi
14. dec 2024

Mne keď je strašne zle a vraciam z migrény si neviem ani predstaviť ísť na pohotovosť, že by som tam mala čakať aj hodinu na stoličke a hľadať WC kde budem utekať. Dám si kynedtil, colu...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kika2565
14. dec 2024

@ariannazara presne to som chcela napísať...

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
14. dec 2024

Autorka, myslíš po opici?🤮😁

nika11103
14. dec 2024

@vikisisi presne presne … nad týmto som
Veľakrát rozmýšľala že keď je niekomu tak strašne zle a vracia stále ( moja najväčšia podpora všetkým , ja mám panicku hrôzu z grcania ), že kebyže sa mne toto stane , ja nesoferujem, keby nebol muž doma musím sa odviezť taxíkom alebo mhd , to budem vracať po ceste v autobuse ? A potom čakať na pohotovosti tam budem tiež vracať do sacku alebo …autorka prepáč za asi trochu mimo odpoved, ak ti je zle , moc ti držím palce aby to rýchlo prešlo, mne keby bolo takto zle ja ani do telefónu by som nemohla kukať ne to ešte písať ešte horšie by mi bolo

dadka1997
15. dec 2024

Jako popravde ja mam z vracania fobiu, ale ked to pride no len to predychat, bola som 3x tehotna, druhe tehotenstvo som prevracala cele, ak som chora a vraciam vtedy z toho no co ine sa da robit ako sa len z toho vyliecit... ale zasa velmi mi pomaha ying yang olejcek, ukludnujem sa pri nom