icon

Čo robiť pri odlomení časti zuba?

stelly652
2. júl 2025

Ahojte idem si po radu dnes som si prechádzal zo zubnú kefku polotvrdú okolo zuba a vrch zubu sa mi odštiepil štvrtinka a vadí mi teraz škrabanie na jazyku isť s týmto do zubára so štvrtinku odlomeného? je to na vrchu zuba odlomené štvrtina úplne vzadu posledný dolný zub...išli bi ste s týmto vy?...keď bi že sa vám odlomil

viestta
2. júl 2025

Samozrejme by som isla. Ten zub je poskodeny, urcite je tam aj kaz, ale este da sa zachranit. Ci budes cakat kym ti uplne zhnije?

stelly652
autor
2. júl 2025
@viestta

Samozrejme by som isla. Ten zub je poskodeny, urcite je tam aj kaz, ale este da sa zachranit. Ci budes cakat kym ti uplne zhnije?

@viestta tak idem zajtra keď bude robila to je tesne pri ďasne odlomený

kvietok1233
2. júl 2025

@stelly652 áno zubár to ošetrí. Mne tam dal aj kúsok plomby aby to nebolo také ostre

stelly652
autor
2. júl 2025
@kvietok1233

@stelly652 áno zubár to ošetrí. Mne tam dal aj kúsok plomby aby to nebolo také ostre

@kvietok1233 a vieš mi upresniť kde si ho mala odlomený?:.

lilianka28
2. júl 2025

@stelly652 Stalo sa to aj mne. Tú odlomenú časť mi domodelovala takou bielou hmotou. Zvonku zub vyzerá ako originál🙂

domkakvet
2. júl 2025

@stelly652 ja som mala odlomeny v predu, zavolala som a objednali ma.

kvietok1233
2. júl 2025
@stelly652

@kvietok1233 a vieš mi upresniť kde si ho mala odlomený?:.

@stelly652 4 ty zub od zadu a skoro pol zuba

stelly652
autor
2. júl 2025
@lilianka28

@stelly652 Stalo sa to aj mne. Tú odlomenú časť mi domodelovala takou bielou hmotou. Zvonku zub vyzerá ako originál🙂

@lilianka28 a nepociťovala si nič potom?....drží ti to až do teraz?..

lilianka28
2. júl 2025
@stelly652

@lilianka28 a nepociťovala si nič potom?....drží ti to až do teraz?..

@stelly652 zatiaľ všetko ok. Pocity chvíľami asi ako po plombovani.

mariynka
3. júl 2025
@lilianka28

@lilianka28 len sa rychlo zlomi. Mam tiez take zuby nadrabane, nemozem nic tvrde jest..

danica2711
3. júl 2025

a čo iné chceš urobiť než navštíviť zubára? Ale pre istotu choď K zubárovi, nie DO zubára, to by nemusel prežiť

0silvia0
3. júl 2025
@stelly652

@viestta tak idem zajtra keď bude robila to je tesne pri ďasne odlomený

@stelly652 veď zavolaj dnes sestričke, nech ti dá termín, povedz že máš odlomené zo zuba. Nemusíš z toho tak stresovať, to sa stáva.