Ako zvládnuť celodenné úzkosti, keď Neurol nepomáha?
Ahojte tri dni mám celodenné úzkosti,tlaky na hrudi až mi je na vracanie nechápem čo sa deje ad užívam.
@teodor260989 ak užívaš AD už dlhšie, tak to nemusí but psychického pôvodu. Možno máš pokazený žalúdok, virózu, žlčník a pod.
@teodor260989 a z čoho nás tie úzkosti? Vieš? Či neriešiš, das tabletku a hotovo? Možno máš stres z niečoho, niečo ta podvedome trápi, alebo súhlasím s názorom vyššie, môže to byt fyzického pôvodu.
Ja teda takéto úzkosti nemávam, ale keď sa necítim dobre psychicky, idem na prechádzku do lesa. Sama, alebo so psom. Neexistuje pre mňa lepší duševný relax.
@teodor260989 zvýšiť dávku neurolu docasu, skúsiť iné ad
@teodor260989 a co tie tri dni robis? S kym si? Niekedy pomaha zmena prostredia, ini ludia, nove podnety, zamestnat sa nejakou namahavejsou cinnostou alebo dlha narocnejsia prechadzka.
Tlaky na hrudi a na vracanie moze byt aj z jedla (kyselina, palenie zahy, zlcnik). Skusila by som dietu a pohyb.
@anonym_ddf0b1 snažím sa zamestnať ale je to ťažké lebo mám silné úzkosti a myšlienky tipy že sa zbláznim mám pocit akoby prestali začať ad.lebo už dlhšie som sa kadejako cítila a teraz akoby to vypuklo.
@teodor260989 ak užívaš AD už dlhšie, tak to nemusí but psychického pôvodu. Možno máš pokazený žalúdok, virózu, žlčník a pod.
@anonym_9748bb nejde len tlaky na hrudi ale aj o myšlienky tipu že sa zbláznim .v lete som sa s azila znížiť ad ale musela som na pôvodnú dávku tak ktovie či mi prestávajú zaberať alebo musím zvisit dávku.
@anonym_ddf0b1 snažím sa zamestnať ale je to ťažké lebo mám silné úzkosti a myšlienky tipy že sa zbláznim mám pocit akoby prestali začať ad.lebo už dlhšie som sa kadejako cítila a teraz akoby to vypuklo.
@teodor260989 a co cely den robis? S kym si? Mas niekoho kto ta na tu prechadzku zoberie? Kto ta nejako inak zamestna aby si nemala kedy mysliet na tie veci?

@teodor260989 a co tie tri dni robis? S kym si? Niekedy pomaha zmena prostredia, ini ludia, nove podnety, zamestnat sa nejakou namahavejsou cinnostou alebo dlha narocnejsia prechadzka.
Tlaky na hrudi a na vracanie moze byt aj z jedla (kyselina, palenie zahy, zlcnik). Skusila by som dietu a pohyb.