icon

Ako zvládnuť celodenné úzkosti, keď Neurol nepomáha?

teodor260989
Dnes o 09:32

Ahojte tri dni mám celodenné úzkosti,tlaky na hrudi až mi je na vracanie nechápem čo sa deje ad užívam.

anonym_ddf0b1
Dnes o 09:59

@teodor260989 a co tie tri dni robis? S kym si? Niekedy pomaha zmena prostredia, ini ludia, nove podnety, zamestnat sa nejakou namahavejsou cinnostou alebo dlha narocnejsia prechadzka.
Tlaky na hrudi a na vracanie moze byt aj z jedla (kyselina, palenie zahy, zlcnik). Skusila by som dietu a pohyb.

anonym_9748bb
Dnes o 10:23

@teodor260989 ak užívaš AD už dlhšie, tak to nemusí but psychického pôvodu. Možno máš pokazený žalúdok, virózu, žlčník a pod.

mane01
Dnes o 14:08

@teodor260989 a z čoho nás tie úzkosti? Vieš? Či neriešiš, das tabletku a hotovo? Možno máš stres z niečoho, niečo ta podvedome trápi, alebo súhlasím s názorom vyššie, môže to byt fyzického pôvodu.

marci9
Dnes o 15:04

Ja teda takéto úzkosti nemávam, ale keď sa necítim dobre psychicky, idem na prechádzku do lesa. Sama, alebo so psom. Neexistuje pre mňa lepší duševný relax.

1andrea111
Dnes o 16:04

@teodor260989 zvýšiť dávku neurolu docasu, skúsiť iné ad

teodor260989
autor
Dnes o 16:17
@anonym_ddf0b1

@teodor260989 a co tie tri dni robis? S kym si? Niekedy pomaha zmena prostredia, ini ludia, nove podnety, zamestnat sa nejakou namahavejsou cinnostou alebo dlha narocnejsia prechadzka.
Tlaky na hrudi a na vracanie moze byt aj z jedla (kyselina, palenie zahy, zlcnik). Skusila by som dietu a pohyb.

@anonym_ddf0b1 snažím sa zamestnať ale je to ťažké lebo mám silné úzkosti a myšlienky tipy že sa zbláznim mám pocit akoby prestali začať ad.lebo už dlhšie som sa kadejako cítila a teraz akoby to vypuklo.

teodor260989
autor
Dnes o 16:20
@anonym_9748bb

@teodor260989 ak užívaš AD už dlhšie, tak to nemusí but psychického pôvodu. Možno máš pokazený žalúdok, virózu, žlčník a pod.

@anonym_9748bb nejde len tlaky na hrudi ale aj o myšlienky tipu že sa zbláznim .v lete som sa s azila znížiť ad ale musela som na pôvodnú dávku tak ktovie či mi prestávajú zaberať alebo musím zvisit dávku.

anonym_ddf0b1
Dnes o 16:34
@teodor260989

@anonym_ddf0b1 snažím sa zamestnať ale je to ťažké lebo mám silné úzkosti a myšlienky tipy že sa zbláznim mám pocit akoby prestali začať ad.lebo už dlhšie som sa kadejako cítila a teraz akoby to vypuklo.

@teodor260989 a co cely den robis? S kym si? Mas niekoho kto ta na tu prechadzku zoberie? Kto ta nejako inak zamestna aby si nemala kedy mysliet na tie veci?