icon

Čo sa deje so zdravotnými sestrami a ich správaním?

12. júl 2024

POsledné roky behám veľa po doktoroch pre seba pre rodinu a posledné dva roky sa stretávam zo šialeným chovaním sestier, zvlaštne mi je, keď je taká zlá situácia v zdravotníctve, že lekári sú v rámci normy, ale kričanie sestry, búchanie dverami, nadávanie ako sa môžu na všetko vykašlať....mám jednu A4 takýchto zážitkov.
Dva krát som sa musela sťažovať, lebo už tam bolo hrubé zanedbanie, povedali mi oba razy, vieme to, sťažujú sa na ňu viacerí ale nemáme sestry.

1.Politiku moc nesledujem, prečo toto politici neriešia?

2. Prečo sestra ostáva na danom mieste, keď je vyhoretá?
JA ROZUMIEM, ŽE ČLOVEK POD TLAKOM SA NECHOVÁ SPRÁVNE, PREČO TAM TÁ SESTRA OSTÁVA?

Keď mi sestry nadávali na systém zdravotníctvo, ja rozrezaná po operácii s infúziou v ruke, vždy soms a spýtala, prečo neodídu, boli ticho,
Prečo neodídu???

Verím, že slepice túto diskusiu nezvrhnú na mám si to vyskúšať a podobne, opakovane sa pýtam, prečo neodídu...Ja ako živnostník pracujúci s celou EÚ tichúčko šúcham nohami a chovám sa proklientsky, aby som zarobila....
Prečo sa toto dovolí sestrám?

Hovorím o nemocnici Agel
o nemocnici statnej
o súkromnej ortopedii
o Mr stredisku
O Cievnej chirurgii

je toho veľmi veľa a nepíšem o nervóznych sestrách a podobne....píšem o hrubom zanedbani, agresívnom chovaní a podobne.

PRIKLAD: Mame operovali obe kolná naraz, po operacii prosila sestru aby ju sprevádzala na záchod, že ma seknuté v krížoch, mala obe kolená otvorené, čerstvo z narkózy, sestra zabuchla dverami, že to zvladne,...Mama prišla na záchod barle popadali, ona so seknutimi krizami a z vyvodom z kolena cikala mimo misu a zbeirala barle a modlila sa aby nepadla. To bol jeden príkjlad aby sme sa chapali.

Mama 2 krat navštívila psychologa lebo mala z toho traumu. Na sestru sa stazovala, ostatne sestry smutno povedali, ze o tom vedia....Primar nic nespravil...

PRECO TA SESTRA NEODIDE???

Strana
z8
30katrusa40
27. júl 2024

Ono veľa krát záleží aj od toho ako sa správa pacient k sestre. Prípadne aký je lekár a ako jedna so zdrav. Sestrou

Strana
z8