Čo sa mi objavilo na nohe?
Ahojte teraz vo vani som si na nohe všimla toto nepríde mi to postupne nesvrbi to ani neboli čo by to mohlo byť neviem že by som sa niekde buchla

Vyzerá to ako ekzém. 😄
@ssimusska nemávam ekzém to máva manžel 🤔😂
Vypuc to 🤪
@slaviivals nejde to skôr mi to príde ako oskrete ale nikde som sa nebuchka
Pridaj foto zajtra ☺️
Nemate mačku? Moze to byt pliesen
Su taketo aj akoby znamienka,,, mam aj ja take nic si s tym nerob, radsej zbehni ku koznej
@slaviivals Len to nie! Sledovat a ak to nezmizne do par dni, poradit sa na koznom.
Vyzerá to ako dermatofibróm, čerstvý. Ak je to tvrdé a nebude to miznpť, tak to bude ono. Nie je to nič hrozné a väčšinou sa s ním ani nič nerobí, lebo jazva by bola asi škaredšia. Ak si dobre pamätám, je to zhluk buniek, ktoré tvoria napr. nechty a pod.
Moze to byt dermatofibrom, ten byva u zien casto na nohe, moze to byt zacinajuce lozisko ekzemu ,ci psoriazy, ale tak isto aj bazocelularny karcinom..tzv.biela rakovina koze. Takze, nic nepokazis,ked si to das pozriet dermatologom.
Psoriáza.
To fakt ma tu strasite s kaecinomom? Najhoršie že u lekárky som bola v decembri ale nemala som to vtedy ešte myslím kožnú
to nie je strašenie, to je fakt že to môže byť aj toto. Tiež mám divnú "vyrážku" na nohe a hodlám si to dať skontrolovať. A pokial ste to tam v decembri nemala tak by som s tým išla čo najskôr
@pirettt mne sa skôr zdá že to možné že je to niečo ako oskrete

Podľa veľmi nekvalitnej foto vyrazka