icon

Čo sa mi objavilo na nohe?

30. dec 2024

Ahojte teraz vo vani som si na nohe všimla toto nepríde mi to postupne nesvrbi to ani neboli čo by to mohlo byť neviem že by som sa niekde buchla

Čo sa mi objavilo na nohe?
nelca0510
30. dec 2024

Podľa veľmi nekvalitnej foto vyrazka

autor
30. dec 2024
ssimusska
30. dec 2024

Vyzerá to ako ekzém. 😄

autor
30. dec 2024

@ssimusska nemávam ekzém to máva manžel 🤔😂

slaviivals
30. dec 2024

Vypuc to 🤪

autor
30. dec 2024

@slaviivals nejde to skôr mi to príde ako oskrete ale nikde som sa nebuchka

ssimusska
30. dec 2024

@autorka Pýtala si sa ako čo zo vyzerá, moja odpoved bola ekzém. Alebo nejaká alergická reakcia, podráždené miesto

slaviivals
30. dec 2024

Pridaj foto zajtra ☺️

aurinia
30. dec 2024

Nemate mačku? Moze to byt pliesen

ema22270
31. dec 2024

Su taketo aj akoby znamienka,,, mam aj ja take nic si s tym nerob, radsej zbehni ku koznej

evansova
31. dec 2024

@slaviivals Len to nie! Sledovat a ak to nezmizne do par dni, poradit sa na koznom.

haggard_222
31. dec 2024

Vyzerá to ako dermatofibróm, čerstvý. Ak je to tvrdé a nebude to miznpť, tak to bude ono. Nie je to nič hrozné a väčšinou sa s ním ani nič nerobí, lebo jazva by bola asi škaredšia. Ak si dobre pamätám, je to zhluk buniek, ktoré tvoria napr. nechty a pod.

katrin21
31. dec 2024

Moze to byt dermatofibrom, ten byva u zien casto na nohe, moze to byt zacinajuce lozisko ekzemu ,ci psoriazy, ale tak isto aj bazocelularny karcinom..tzv.biela rakovina koze. Takze, nic nepokazis,ked si to das pozriet dermatologom.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
luba98
31. dec 2024

Psoriáza.

autor
1. jan 2025

To fakt ma tu strasite s kaecinomom? Najhoršie že u lekárky som bola v decembri ale nemala som to vtedy ešte myslím kožnú

pirettt
5. jan 2025

to nie je strašenie, to je fakt že to môže byť aj toto. Tiež mám divnú "vyrážku" na nohe a hodlám si to dať skontrolovať. A pokial ste to tam v decembri nemala tak by som s tým išla čo najskôr

autor
5. jan 2025

@pirettt mne sa skôr zdá že to možné že je to niečo ako oskrete

katrin21
5. jan 2025

Tak strasit nestrasit radsej vediet.kukni. toto vsetko je karcinom.. povedala by si?