icon

Čo si mám dať na kožnú pleseň?

tajik
7. aug 2019

Čo pomáha na kožnú pleseň?Každú radu privítam lebo už neviem čo mám robiť.V lete ak sa opalim,som bielo bodkované.vid foto.dakujem

Čo si mám dať na kožnú pleseň?
samanthasilvia
7. aug 2019

@tajik ahoj aj ja mam takýto problém uz som z toho unavená a hlavne v lete ako vravís celý chrbát biele bodky....mne kozna dr. Odporučila imazol plus ale fľaky mám aj tak 😏 prilozim foto

samanthasilvia
7. aug 2019
77daniela77
7. aug 2019

@samanthasilvia Ak je to plesen skus sodu bikarbonu,zmeni ph a plesen skape.

samanthasilvia
7. aug 2019

@77daniela77 vidíš to ma nenapadlo 🤔😂 ďakujem 😁 bodaj by zdochla 😂

sedmokraska11
7. aug 2019

Chod ku koznej, nastavi ti spravnu liecbu a budes buduci rok pekna😉

tajik
autor
7. aug 2019

@sedmokraska11 bola som,vždy len vodičky,mastičky,sprchové a nič.posiela má na týždňovú hospitalizáciu,aby zistili z čoho to je...nemôžem ísť na týždeň od dcery

tajik
autor
7. aug 2019

@77daniela77 ako sa na tú pleseň používa tá sóda bikarbóna?

77daniela77
7. aug 2019

@tajik Tak napriklad ak na nohy,tak do lavora s vodou s.bikarb. zo 2 velke lyzice (aj viac na silnejsi roztok)tak aby sa rozpustila a macat sa v tom aspon pol hodinu 2x denne.Inde prisposobit nejako logicky podla toho.

atafrog
7. aug 2019

Ja som mala na chrbte plesen a mne velmi pomohol Candibene sprej.

ewoolka
7. aug 2019

@tajik Candibene sprej, aplikovať 2x denne po dobu 3-4 týždňov (aj po vymiznutí fľakov, aby sa kvasinky úplne eliminovali) 😉

neluskas
7. aug 2019

@tajik ahoj, na koznu plesen by som to skor riesila prirodnymi produktami. a nie je to alergia na slnko?

tajik
autor
7. aug 2019

@neluskas neviem,ale v zime to mám tiež len není to tak vidiet ako keď je v lete pokožka opalena

neluskas
7. aug 2019

@tajik neviem, ale mne to nepride ako kozna plesen. no nie som lekar

kosicanka1
7. aug 2019

@tajik toto som mala dlho predlho. Skusala som hocijake babske rady.
Nakoniec smer kozne. Vzala mi z toho vzorku. Dali pod mikroskop a urcili diagnozu. Speci typ plesne. Zabera na nu iba ucinna latka bifonazol. Nie canesten krem ale Canespor. Hned po canespore sa zacalo zlepsovat

sono2
7. aug 2019

@taji ku kožnej. Rýchlo. Švagor to má za roky na celom chrbte aj na hrudi . Treba v začiatkoch liečiť.

sono2
7. aug 2019

Podľa mňa pleseň

tajik
autor
16. mar 2022

@sono2 zdravím
Viem stará tema.
Pomohlo nieco švagrovi na tu pleseň,prosím?

sono2
17. mar 2022

@tajik ahoj.
Oni riadne neriešili.
Ma to už aj v predu.
Skúšali ste ten canesten alebo proste niečo silnejšie? Existuje camtibene1% na predpis.
Treba to riešiť, neviem, oni to tak ináč vidia, nemá to ale pekne. Ja by som to určite riešila.

tajik
autor
17. mar 2022

@sono2 skúšala som všetko mozneee🤷

sono2
17. mar 2022

@tajik ako ti to vyzerá? Nepomohlo nič? Žeby si zmenu videla?
U Dr si bola?

tinna34
3. nov 2023

@kosicanka1 prosim vas viem ze stara tema ale kde na moznom vam brali ster a riesili situaciu?dakujem

lasona
4. nov 2023

Micetal je fajn na to