Čo si mám dať na kožnú pleseň?
Čo pomáha na kožnú pleseň?Každú radu privítam lebo už neviem čo mám robiť.V lete ak sa opalim,som bielo bodkované.vid foto.dakujem

@samanthasilvia Ak je to plesen skus sodu bikarbonu,zmeni ph a plesen skape.
@77daniela77 vidíš to ma nenapadlo 🤔😂 ďakujem 😁 bodaj by zdochla 😂
Chod ku koznej, nastavi ti spravnu liecbu a budes buduci rok pekna😉
@sedmokraska11 bola som,vždy len vodičky,mastičky,sprchové a nič.posiela má na týždňovú hospitalizáciu,aby zistili z čoho to je...nemôžem ísť na týždeň od dcery
@77daniela77 ako sa na tú pleseň používa tá sóda bikarbóna?
@tajik Tak napriklad ak na nohy,tak do lavora s vodou s.bikarb. zo 2 velke lyzice (aj viac na silnejsi roztok)tak aby sa rozpustila a macat sa v tom aspon pol hodinu 2x denne.Inde prisposobit nejako logicky podla toho.
Ja som mala na chrbte plesen a mne velmi pomohol Candibene sprej.
@tajik toto som mala dlho predlho. Skusala som hocijake babske rady.
Nakoniec smer kozne. Vzala mi z toho vzorku. Dali pod mikroskop a urcili diagnozu. Speci typ plesne. Zabera na nu iba ucinna latka bifonazol. Nie canesten krem ale Canespor. Hned po canespore sa zacalo zlepsovat
Podľa mňa pleseň
@kosicanka1 prosim vas viem ze stara tema ale kde na moznom vam brali ster a riesili situaciu?dakujem
Micetal je fajn na to

@tajik ahoj aj ja mam takýto problém uz som z toho unavená a hlavne v lete ako vravís celý chrbát biele bodky....mne kozna dr. Odporučila imazol plus ale fľaky mám aj tak 😏 prilozim foto