Čo si zabaliť do nemocnice pri laparoskopii žlčníka?
.
Ja ešte odporúčam šľapky zvlášť do sprchy
voda by mala byť nebublinková 🙂
@anonym_autor odporucam flasu s vodou so sosacikom,spodne pradlo,papuce,pyzamo/koselu ulozit na vrch tasky
@anonym_autor hygienicke potreby este samozrejme, lieky , ak nejake uzivas....ja som si brala aj malý vankúšik, ten cestuje vsade so mnou ...😅mobil, nabíjačka....
Veľmi pekne ďakujem ❤️ v nedeľu mám príjem tak si už chcem priebežne nachystať 🙃 ako ste dlho boli hospitalizované?
Veľmi pekne ďakujem ❤️ v nedeľu mám príjem tak si už chcem priebežne nachystať 🙃 ako ste dlho boli hospitalizované?
@anonym_autor Vo stvrtok som dosla, v piatok opka, pondelok domov....ale mozes byt aj menej ....
@anonym_autor ja som vo štvrtok došla, piatok operácia a sobota poobede pustili domov
@anonym_autor ja som vo štvrtok došla, piatok operácia a sobota poobede pustili domov
@lagunka0000 ďakujem bolo to veľmi hrozne? Začínam mať strach :(
@anonym_autor absolutne pre mna nic ...cisarsky bol 100x horší....normalne som na druhy den sama vstala a fungovala ...vobec ziadne obavy nemaj....
@anonym_autor nie, u mňa bolo najhoršie čakanie kedy prídu po mňa na izbu, a ja som tetanik tak potom som mala trochu stavy, ale nič ma nebolelo, som myslela že aké bolesti budem mať a nič
@anonym_autor nie, u mňa bolo najhoršie čakanie kedy prídu po mňa na izbu, a ja som tetanik tak potom som mala trochu stavy, ale nič ma nebolelo, som myslela že aké bolesti budem mať a nič
@lagunka0000 veď robíš a bojím aj ja nie somotnej operácie ale toho momentu predtým :(
@lagunka0000 veď robíš a bojím aj ja nie somotnej operácie ale toho momentu predtým :(
@anonym_autor neboj dáš to, keď som to dala ja, viem že teraz sa mi to hovorí, ale ak máš dobré všetky predoperačné vyšetrenia tak to bude ok
@anonym_autor V pondelok ráno som nastúpila o 7:00 a 8:00 som išla na operáciu a v utorok o 15:00 som išla domov.

@anonym_autor pyžamo najlepšie na gombíky, župan, papuče, ponožky, hygienické, pohár, príbor, osušku. To je základ. Potom nabíjačku, nejakú knihu, alebo krížovky...niekomu stačí mobil. Voda, možno nejakú sušienku.