icon

Čo si zabaliť do nemocnice pri laparoskopii žlčníka?

15. okt 2025

.

anonym_e47c95
15. okt 2025

@anonym_autor pyžamo najlepšie na gombíky, župan, papuče, ponožky, hygienické, pohár, príbor, osušku. To je základ. Potom nabíjačku, nejakú knihu, alebo krížovky...niekomu stačí mobil. Voda, možno nejakú sušienku.

anonym_1d5798
15. okt 2025

Ja ešte odporúčam šľapky zvlášť do sprchy

ivaa_
15. okt 2025

voda by mala byť nebublinková 🙂

simona92101
15. okt 2025

@anonym_autor odporucam flasu s vodou so sosacikom,spodne pradlo,papuce,pyzamo/koselu ulozit na vrch tasky

iriska13
15. okt 2025

@anonym_autor hygienicke potreby este samozrejme, lieky , ak nejake uzivas....ja som si brala aj malý vankúšik, ten cestuje vsade so mnou ...😅mobil, nabíjačka....

autor
15. okt 2025

Veľmi pekne ďakujem ❤️ v nedeľu mám príjem tak si už chcem priebežne nachystať 🙃 ako ste dlho boli hospitalizované?

iriska13
16. okt 2025
@anonym_autor

Veľmi pekne ďakujem ❤️ v nedeľu mám príjem tak si už chcem priebežne nachystať 🙃 ako ste dlho boli hospitalizované?

@anonym_autor Vo stvrtok som dosla, v piatok opka, pondelok domov....ale mozes byt aj menej ....

lagunka0000
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som vo štvrtok došla, piatok operácia a sobota poobede pustili domov

autor
16. okt 2025
@lagunka0000

@anonym_autor ja som vo štvrtok došla, piatok operácia a sobota poobede pustili domov

@lagunka0000 ďakujem bolo to veľmi hrozne? Začínam mať strach :(

iriska13
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor absolutne pre mna nic ...cisarsky bol 100x horší....normalne som na druhy den sama vstala a fungovala ...vobec ziadne obavy nemaj....

lagunka0000
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, u mňa bolo najhoršie čakanie kedy prídu po mňa na izbu, a ja som tetanik tak potom som mala trochu stavy, ale nič ma nebolelo, som myslela že aké bolesti budem mať a nič

autor
16. okt 2025
@lagunka0000

@anonym_autor nie, u mňa bolo najhoršie čakanie kedy prídu po mňa na izbu, a ja som tetanik tak potom som mala trochu stavy, ale nič ma nebolelo, som myslela že aké bolesti budem mať a nič

@lagunka0000 veď robíš a bojím aj ja nie somotnej operácie ale toho momentu predtým :(

lagunka0000
16. okt 2025
@anonym_autor

@lagunka0000 veď robíš a bojím aj ja nie somotnej operácie ale toho momentu predtým :(

@anonym_autor neboj dáš to, keď som to dala ja, viem že teraz sa mi to hovorí, ale ak máš dobré všetky predoperačné vyšetrenia tak to bude ok

danielita55
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor V pondelok ráno som nastúpila o 7:00 a 8:00 som išla na operáciu a v utorok o 15:00 som išla domov.