Čo spôsobilo uštipnutie alebo alergiu na tele?
Doby deň. Potrebujem rádu. Od čoho to môže byť uštipnutie? Alebo alergická reakcia? Mám to na rukách.. chrbáte..bokoch..vďaka za info.

Dva tri stipance v rade za sebou moze byt aj od plostice.
@anonym_dd56b4 aj mna to napadlo, alergia to nie je
Este aj to miesto sedi - na castiach, ktore neboli prikryte pyzamom - ruky, povytiahnuty vrch pyzama, ako sa clovek v noci prehadzuje. Chod v pondelok k lekarke, nech ti predpise antihistaminika, mas toho dost. Ono to coskoro zacne neznesitelne stipat. Mala som tu cest - suvenir z turecka.
Este aj to miesto sedi - na castiach, ktore neboli prikryte pyzamom - ruky, povytiahnuty vrch pyzama, ako sa clovek v noci prehadzuje. Chod v pondelok k lekarke, nech ti predpise antihistaminika, mas toho dost. Ono to coskoro zacne neznesitelne stipat. Mala som tu cest - suvenir z turecka.
@anonym_dd56b4 ano, moj, znamy pred 2 tyzdnami prisiel z Turecka podobne dostipany plosticami..
Mohla by som poprosit o sukromu spravu, ci si to riesila s cestovkou?
@anonym_dd56b4 díki za info
@anonym_dd56b4 ano, moj, znamy pred 2 tyzdnami prisiel z Turecka podobne dostipany plosticami..
@roja01 jasne napíš
Len ja som nebola na dovolenke..ja to sledujem tretí deň domá že som postipana 🫣
@roja01 neriesila, nakolko moj muz spal v tej istej posteli a nemal nic. Najprv som myslela, ze to je alergicka reakcia na komara. Potom som sa hanbila to riesit s lekarkou a spoliehala sa na zazrak, ze mi pomoze fenistil. Po asi 10tich dnoch som uz musela ist, to svrbenie sa nedalo vydrzat a nezlepsovalo sa to. Neriesila, kde som to chytila, ani nemudrovala, ze mam dezinfikovat matrac alebo podobne.
@anonym_dd56b4 díki za info
@mamkacharlotta v lete sa náš rodinný príslušník vrátil z dovolenky a zrejme tiež so suvenírmi, lebo najprv ma celé telo svrbelo. Štípance som si našla jedno letné ráno na ramene a ďalšie na bruchu a dokonca sa mi spravili pľuzgiere po vpichoch v ten deň. Pravidelne odvtedy všetko vysávame každý roh aj matrace a periem obliečky raz za 1,5 (predtým ká 2 tt). Neviem či to bola blcha, lebo tiež som bola doštípaná len ja a to počas menštruácie mesiac po sebe. Ale mohla to byť veru aj ploštica, nakoľko som tiež mala tri vpichy vedľa seba a to dokonca aj na bruchu. Nejako často sa teraz tie mrchy vyskytujú všade.
@roja01 neriesila, nakolko moj muz spal v tej istej posteli a nemal nic. Najprv som myslela, ze to je alergicka reakcia na komara. Potom som sa hanbila to riesit s lekarkou a spoliehala sa na zazrak, ze mi pomoze fenistil. Po asi 10tich dnoch som uz musela ist, to svrbenie sa nedalo vydrzat a nezlepsovalo sa to. Neriesila, kde som to chytila, ani nemudrovala, ze mam dezinfikovat matrac alebo podobne.
@anonym_dd56b4 ano, ani jeho partnerka nebola dostipana a on mal extremne vela stipancov. Musel tam vyhladat lekarsku pomoc a dlho sa liecil. Ked napisal reklamaciu cest.kancelarii vyhovaraju sa a neberu zodpovednost.

Dva tri stipance v rade za sebou moze byt aj od plostice.