icon

Čo spôsobilo uštipnutie alebo alergiu na tele?

mamkacharlotta
11. okt 2025

Doby deň. Potrebujem rádu. Od čoho to môže byť uštipnutie? Alebo alergická reakcia? Mám to na rukách.. chrbáte..bokoch..vďaka za info.

Čo spôsobilo uštipnutie alebo alergiu na tele?Čo spôsobilo uštipnutie alebo alergiu na tele?Čo spôsobilo uštipnutie alebo alergiu na tele?
anonym_dd56b4
11. okt 2025

Dva tri stipance v rade za sebou moze byt aj od plostice.

jamidea
11. okt 2025
@anonym_dd56b4

Dva tri stipance v rade za sebou moze byt aj od plostice.

@anonym_dd56b4 aj mna to napadlo, alergia to nie je

anonym_dd56b4
11. okt 2025

Este aj to miesto sedi - na castiach, ktore neboli prikryte pyzamom - ruky, povytiahnuty vrch pyzama, ako sa clovek v noci prehadzuje. Chod v pondelok k lekarke, nech ti predpise antihistaminika, mas toho dost. Ono to coskoro zacne neznesitelne stipat. Mala som tu cest - suvenir z turecka.

roja01
11. okt 2025
@anonym_dd56b4

Este aj to miesto sedi - na castiach, ktore neboli prikryte pyzamom - ruky, povytiahnuty vrch pyzama, ako sa clovek v noci prehadzuje. Chod v pondelok k lekarke, nech ti predpise antihistaminika, mas toho dost. Ono to coskoro zacne neznesitelne stipat. Mala som tu cest - suvenir z turecka.

@anonym_dd56b4 ano, moj, znamy pred 2 tyzdnami prisiel z Turecka podobne dostipany plosticami..
Mohla by som poprosit o sukromu spravu, ci si to riesila s cestovkou?

mamkacharlotta
autor
12. okt 2025
@anonym_dd56b4

@anonym_dd56b4 díki za info

mamkacharlotta
autor
12. okt 2025
@roja01

@anonym_dd56b4 ano, moj, znamy pred 2 tyzdnami prisiel z Turecka podobne dostipany plosticami..

@roja01 jasne napíš

mamkacharlotta
autor
12. okt 2025

Len ja som nebola na dovolenke..ja to sledujem tretí deň domá že som postipana 🫣

anonym_dd56b4
12. okt 2025
@roja01

@roja01 neriesila, nakolko moj muz spal v tej istej posteli a nemal nic. Najprv som myslela, ze to je alergicka reakcia na komara. Potom som sa hanbila to riesit s lekarkou a spoliehala sa na zazrak, ze mi pomoze fenistil. Po asi 10tich dnoch som uz musela ist, to svrbenie sa nedalo vydrzat a nezlepsovalo sa to. Neriesila, kde som to chytila, ani nemudrovala, ze mam dezinfikovat matrac alebo podobne.

anonym_a31091
12. okt 2025
@mamkacharlotta

@anonym_dd56b4 díki za info

@mamkacharlotta v lete sa náš rodinný príslušník vrátil z dovolenky a zrejme tiež so suvenírmi, lebo najprv ma celé telo svrbelo. Štípance som si našla jedno letné ráno na ramene a ďalšie na bruchu a dokonca sa mi spravili pľuzgiere po vpichoch v ten deň. Pravidelne odvtedy všetko vysávame každý roh aj matrace a periem obliečky raz za 1,5 (predtým ká 2 tt). Neviem či to bola blcha, lebo tiež som bola doštípaná len ja a to počas menštruácie mesiac po sebe. Ale mohla to byť veru aj ploštica, nakoľko som tiež mala tri vpichy vedľa seba a to dokonca aj na bruchu. Nejako často sa teraz tie mrchy vyskytujú všade.

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
roja01
12. okt 2025
@anonym_dd56b4

@roja01 neriesila, nakolko moj muz spal v tej istej posteli a nemal nic. Najprv som myslela, ze to je alergicka reakcia na komara. Potom som sa hanbila to riesit s lekarkou a spoliehala sa na zazrak, ze mi pomoze fenistil. Po asi 10tich dnoch som uz musela ist, to svrbenie sa nedalo vydrzat a nezlepsovalo sa to. Neriesila, kde som to chytila, ani nemudrovala, ze mam dezinfikovat matrac alebo podobne.

@anonym_dd56b4 ano, ani jeho partnerka nebola dostipana a on mal extremne vela stipancov. Musel tam vyhladat lekarsku pomoc a dlho sa liecil. Ked napisal reklamaciu cest.kancelarii vyhovaraju sa a neberu zodpovednost.