icon

Čo spôsobuje bolesť členka po túre?

7. júl 2024

Dobrý deň, dnes doobeda som bola na túre, trochu náročnejší terén, ale viac menej v pohode, akurát teraz ma začal neznesiteľne bolieť členok, nedá sa mi ani poriadne chodiť, krývam, v pokoji bolesť necítim. Mám to mierne začervenané. Nezranila som sa. Neviete či to môžem mať len presilené alebo je to niečo vážnejšie?

pinkgirl
7. júl 2024

Áno máš to presilené. Daj si ibalgin tbl, a natri si členok kremom/gelom typu ibalgin/voltaren/dolgit/lioton. Ak máš vaničku na nohy s vírivkou tak si nohu namoč. Ak nie tak si v sprche prudom vody členok masiruj pár dní za sebou

tinqua
7. júl 2024

Odporucam zaradit do dennej rutiny kolagen, mavala som podobne stavy po bicykli v narocnych terénoch...toto a pripadne ine doplnky a potom samozrejme pravidelná záťaž, postupne zvyšovanie náročnosti....nie raz za čas do rozbitia

autor
7. júl 2024

@tinqua A mala si to až také že si krívala?

tinqua
7. júl 2024

No najprv som mala tak ako ty...ze krivala, zle sa naslapovalo, potom to preslo za par dni a isla som znova na bike a vtedy sa mi natrhol upon lytkoveho svalu...hlupa som bola, po zimnej prestavke som isla ako hrdina. Treba vzdy menej a postupne pridávať, aj ty ked sa ti polavi, tak opatrne potom.