Čo spôsobuje bolesť lýtok bez fyzickej námahy?
Ahojte,stretli ste sa už s bolesťou lytok bez predchadzajucej fyzickej namahy? Dnes je tretí deň,čo som sa zobudila s...akoby svalovkou na oboch lytkach. Bola som minuly týždeň chorá. Dnes je práva noha kúsok lepšie ale ľavá ma boli...aj v kľude
u mna je takato bolest signalom, ze mam malo vapnika....prip magnesium si davam ak po vapniku neprestava bolest..
@klementinka58
@lenocka137
Bože ženy, ja vsade čítam len trombozu
Príde mi to zvláštne,ze z ničoho nic ,áno na ľavej nohe ma boli od prstov až po lytko
@alenacseto mna vzdy preslo po vapniku alebo magneziu davam si tak tyzden
@klementinka58 ale akú bolest zvykneš pocitovat
@alenacseto taku skor tupu proste ma bolia nohy teda lytka
@alenacseto pri trombóze by neboleli obe a bola by noha opuchnutá červená a teplá...
@klementinka58 ja vyslovene to cítim ako svalovku
@lenocka137 akože toto napadlo aj mňa,že obe nohy naraz,to by bolo divne. Nemám ani opuch,ani teple....len ma to bolí....a dnes ma boli o dosť viac ta ľavá, práva už len pobolieva
@alenacseto presne toto som mala pred týždňom. Boleli ma lítka, ako keby som mala svalovicu. Neviem co to bolo, ale o 3 dní to prešlo 😁
@bielasovicka fakt? Bola si aj chora predtým?
@alenacseto Tak chýba Magnézium ak je to ako pri svalovke
toto sa mi stava, ked v noci chytim krč. niekedy sa na to zobudim, a boli ma lytko este rano. inokedy krč nie je tak silny ze by som sa zobudila, prespim ho, ale nasledne rano presne citim taku tu '''svalovkovu''bolest a presne viem ze som musela mať v noci zase krč.
@alenacseto áno bola som chorá, žeby to bolo od toho? Neviem, nikdy som toto nemala.

môj syn mal teplotu v piatok, sobotu, nedeľu, včera už bez teploty ale bolia ho nožičky od prstov po lýtka...asi taká chrípka, minulý rok to malo veľa ľudí, že po horúčke boleť nôh, našla som to tu na MK, tento rok to môže byť ten istý vírus...