icon

Čo spôsobuje bolesť pod jazykom?

zdeno525
14. dec 2023

Zdravim vás, neviete z čoho môže byť bolesť pod jazykom prikladám foto, keď hýbem jazykom cítim bolesť, aj na dotyk je tá oblasť bolestivá.

Čo spôsobuje bolesť pod jazykom?
julia2002
Odpoveď bola odstránená
zuwa78
19. jún 2024

@zdeno525 prešla ťa ta bolest pod jazykom?

zdeno525
autor
19. jún 2024

@zuwa78 áno prešlo to po čase

zuwa78
19. jún 2024
tatiana149
19. júl 2024

Tiež ma tam boli. Teraz druhý deň. Začalo to pichanim jemným po perlivej vode. Neviem či som si obarila studenou perlivou vodou alebo vysvetlenie neni. Jedla som aj sladkú buchtu. Od vtedy to začalo.

zdeno525
autor
19. júl 2024

@tatiana149 to vám prejde

izrasa
30. sep 2025

Mňa jazyk veľmi boli pálí a pýcha a ja nerozumiem prečo mňa to ja to mám aj pod jazykom na jazyku na ďasnách raz má veľmi bolela aj celá sáňka a najhoršie to bolo že aj podbriadok má veľmi bolel a ja neviem prečo z čoho.

Na jazyku nemám nič nič tam proste nemám mám mám pekný zdravý jazyk ale také problémy taká bolesť.

Testovali ma na cukrovku na kandidu na parazity krvný obraz všetko bolo bez patologických zmien

zuwa78
30. sep 2025
@izrasa

Mňa jazyk veľmi boli pálí a pýcha a ja nerozumiem prečo mňa to ja to mám aj pod jazykom na jazyku na ďasnách raz má veľmi bolela aj celá sáňka a najhoršie to bolo že aj podbriadok má veľmi bolel a ja neviem prečo z čoho.

Na jazyku nemám nič nič tam proste nemám mám mám pekný zdravý jazyk ale také problémy taká bolesť.

Testovali ma na cukrovku na kandidu na parazity krvný obraz všetko bolo bez patologických zmien

@izrasa zuby máš v poriadku???