icon

Čo spôsobuje bolesti brucha, závraty a únavu?

samuelsamko123
25. feb 2025

ahojte chcel by som sa podelit o mojich problemoch.
uz asi dva mesiace pocitujem bolesti brucha najma v hornej casti a k tomu pocit na vracanie, potom caste zavraty, a byvam strasne casto chory, skoro kazdy mesiac a pocitujem velku unavu. pred mesiacom som bol na odbere krvi a vsetko bolo vporiadku. a kedze ma tieto priznaky dost ovplyvnuju, pretoze nemozem robit veci, ktore som robieval predtym a bojim sa aj soferovat. budem rad ak sa k tomu vyjadrite a mozno mi aj dako poradite. dakujem

zuzkaa1991
25. feb 2025

@samuelsamko123 krcna chrbtica chrbat v r... najst skveleho maser fyzioterapeuta nastaviť pozitivne mysel presla som si s tým
Ist na gastro usg krv som mala v poriadku a nakoniec zapal pazeraka plus intolerancia
Plus ist alergiu

siegi
25. feb 2025

@samuelsamko123 takmer stale ked mi je na zvracanie tak mam zavrate a je mi aj na odpadnutie. Sestra aj odpadava taky cas. Ze vraj to ma nieco spolocne s nervus vagus. Dokoncaj aj babka to ma. Ona uz ma strach z toho ze jej bude zase na grcanie a bude jej aj na odpadnutie. Mame doma vsetci degan alebo torecan a ked uz citime ze velmi zle tak si dame. Ja mam velmi casto traviace problemy, a minuly rok mi bolo takto zle tyzdenne 2x po dobu dvoch mesiacov. Bola som aj na gastro. Nic nenasli. Tak si davam vacsi pozor na stravu

samuelsamko123
autor
25. feb 2025

@zuzkaa1991 tento tyzden pojdem k doktorke tym padom, ale mne uz je to blbe vraviet o svojich problemoch lebo ma maju uz za blázna😀. Cize sa mam objednat na gasto a alergo?

samuelsamko123
autor
25. feb 2025

@siegi ano to mam ajja presne, ked idem zvracat alebo mam taky pocit, tak mi zacne piskat v usiach uplna slabost akokebyze idem odpadnut