Čo spôsobuje bolesti brucha, závraty a únavu?
ahojte chcel by som sa podelit o mojich problemoch.
uz asi dva mesiace pocitujem bolesti brucha najma v hornej casti a k tomu pocit na vracanie, potom caste zavraty, a byvam strasne casto chory, skoro kazdy mesiac a pocitujem velku unavu. pred mesiacom som bol na odbere krvi a vsetko bolo vporiadku. a kedze ma tieto priznaky dost ovplyvnuju, pretoze nemozem robit veci, ktore som robieval predtym a bojim sa aj soferovat. budem rad ak sa k tomu vyjadrite a mozno mi aj dako poradite. dakujem
@samuelsamko123 takmer stale ked mi je na zvracanie tak mam zavrate a je mi aj na odpadnutie. Sestra aj odpadava taky cas. Ze vraj to ma nieco spolocne s nervus vagus. Dokoncaj aj babka to ma. Ona uz ma strach z toho ze jej bude zase na grcanie a bude jej aj na odpadnutie. Mame doma vsetci degan alebo torecan a ked uz citime ze velmi zle tak si dame. Ja mam velmi casto traviace problemy, a minuly rok mi bolo takto zle tyzdenne 2x po dobu dvoch mesiacov. Bola som aj na gastro. Nic nenasli. Tak si davam vacsi pozor na stravu
@zuzkaa1991 tento tyzden pojdem k doktorke tym padom, ale mne uz je to blbe vraviet o svojich problemoch lebo ma maju uz za blázna😀. Cize sa mam objednat na gasto a alergo?
@siegi ano to mam ajja presne, ked idem zvracat alebo mam taky pocit, tak mi zacne piskat v usiach uplna slabost akokebyze idem odpadnut

@samuelsamko123 krcna chrbtica chrbat v r... najst skveleho maser fyzioterapeuta nastaviť pozitivne mysel presla som si s tým
Ist na gastro usg krv som mala v poriadku a nakoniec zapal pazeraka plus intolerancia
Plus ist alergiu