Čo spôsobuje štípance bez prítomnosti hmyzu?
Nenasla som ziaden hmyz doma,ani trus ,ale daco z toho to byt musi ,,,,sem tam si to dieta poskriabe .....idem.volat rano deratizera tak nech viem,dik

@natalis1998 a kedy sa ti to vytvorilo rano?nasli ste nieco?kolko dni to mas?
Našli sme to včera ráno, po dnešnej noci nič.. prešli sme celu spalen a nič sme nenašli. Boli sme 2 noci na mieste kde bola jedna osobo veľmi dostipana takze preto sme aj chytili paniku a volali sme deratizéra.. ja len dúfam že to nie sú plostice.. štípance dosť svrbia takze viem že ti nie sú vyrážky..
@natalis1998 ja som zvedava ako u nas,,,oni to nejako prehladavaju?
Pán nepovedal nič o prehľadávaní, tým že my sme mali podozrenie že sme išli z takého miesta. Rovno nám odporučil postrek urobiť čo najskôr aby sa to nerozliezlo. Takze dúfam že za 5 dni sa nejako veľmi nerozmnozili. Ale asi keby nejdeme z takého miesta a mame len štípance tak asi budú monitorovať:/ sú take pasce na plostice len kým sa to objedná a príde to a niečo sa tam chytí tak si už môžu vytvoriť rodinku..
Ale úprimne by som asi bola rada za blchy pretože toho dá dá aspoň ľahko zbaviť.. raz sme ich mali na internáte a stačilo všetko oprat a bol pokoj.
@natalis1998 verim
@natalis1998 a kolko izb.byt mate?
2izbovy a navyše novostavba kde sme nie ani rok ide ma porazit :/ a vy? A najhoršie že tam že mame uzatvorenú miestnosť len spálňu tak nemáme kde dávať veci do uzavretej miestnosti takze neviem ako toto ideme zvládnuť..
@natalis1998 3izb ale co som citala vyse 250€
No nie je to lacné :/ nás to bude stať asi 180€.. my sme tiež rozmýšľali že či nepockame ale ja sa bojím že sa tu po pár dňoch týždňoch z toho spraví hniezdo a už sa toho tak ľahko nezbavíme
@natalis1998 moze to byt aj svrab. Je dost rozsireny vraj. Plostice vacsinou stipu v rade, velmi to svrbi a stipance su dlhsie na kozi. Ak to rychlo mizne, nebude to ono. Blchu vraj vidno skakat. Aj cez den. Oprala by som postelne pradlo, povysavala a pockala. Po plosticiach a blchach su cierne bodky na posteli, stene a inde.
@ciernysokol ani u nas niesu cierne bodky,ani na roste,ani na zemi okolo postele,nikde ale mozu byt niekde za skrinami to tazko najst

My mame niečo takéto s mužom tiež sme volali deratizéra a zajtra prídu :/ tiež sme nič nenašli.. ale je to horor všetko do vriec..