icon

Čo to má moja medzi obočím?

kiki122
22. máj 2021

Prosím vie niekto co toto môže byť. Mame sa to vyhodilo medzi obočím. Dnes to má 3.den. Na dotyk ju to nebolí. A odkedy to má ju zevraj pobolieva hlava. Vyrážka to nieje. Môže byť herpes?

Čo to má moja medzi obočím?
jaga18
22. máj 2021

Vred?! Mne sa zvykli tvoriť pod kožné hnisavé vredy na tvári a keď sa objavili v okolí oka, tak z toho fest bolela hlava. Na dotyk to veľmi prvé dni nebolelo, iba hlava. Potom, ako to už šlo na povrch, hlava nebolela. Bola som s tým na kožnom aj imunologii, teraz ako som tehotná, už na to nič neberiem a mam pre šťastie pokoj

dmk_1
23. máj 2021

@kiki122 moze to byt vselico, napr. aj ten tukovy vacok, nechcem strasit ani privolavat, ale babke takto vyrastol nador medzi obocim, no babka herecka nechcela ist k lekarovi mesiace, ked to vyzeralo uz strasne. Mamku najlepsie objednat k lekarovi, kym sa k nemu dostane, bud to zmizne alebo nezmizne a aspon to vyriesia, co to je. Netreba byt za hypochondra a s kazdym bibi bezat k lekarovi, ale na druhej strane, na to tu dnes mame zdravotnu starostlivost a radsej ist a mat pokoj na dusi, ako daco zanedbat.

lorin29
23. máj 2021

@kiki122 moja mama máva presne toto bola na kožnom a ze je to prekanceroza raz sa to objaví raz to zmizne... Netreba sa moc vystavovať slnku radšej a určite na kozne