icon

Čo to mám vo vlasoch?

lajlaa555
17. feb 2022

Neviem čo to mám, keď si to roškriabem ide mi stoho akoby mastná voda. Vadí mi to mám to po celej hlave.

Čo to mám vo vlasoch?
3katka151
17. feb 2022

Neviem, to vyzerá aj akoby tam boli vši. Ale snáď nie...Každopádne to rieš s odborníkom...

simsalabim
17. feb 2022

@lajlaa555 treba zajst na kozne. Vsi tam ja osobne nevidim, pdola mna to su lupiny ci zoskrabane ciatsocky koze.

lajlaa555
autor
17. feb 2022

@simsalabim aha ďakujem

dadulamamula
17. feb 2022

@lajlaa555 sfrbí? To nepoznám, ale ak ta to svrbí, určite zjadi na kožné, môže ísť o atopicky exem psoriáza ci seborea... Lekár.

lubka73
17. feb 2022

@dadulamamula teraz si ma pobavila 😂, ja nepoznam exem 🙄 ekzem

katka2602
17. feb 2022

@dadulamamula hmm ja napr nepoznám slovo zjadi 🙈 a úprimne ani exem (ale možno sa takto píše v latinčine, kto vie, hoc ujo Google mi nič nenašiel). 🙂

bubik6x
17. feb 2022

@lajlaa555 atopický ekzém, najprv to svrbí, potom keď to rozskriabes tak z toho ide taká tekutina a nakoniec chrasty všade.......mám to už 15 rokov......najprv hlava, a teraz tvár a dlane........a skúšala som veru všetko a nič už nezaberá, zo začiatku áno tak na dva týždne, potom si telo na to zvyklo a už viac nezaberalo, mala som mastičky, šampóny......už som sa s tým zmierila, najviac vadí vlastný pot alebo zaprášené miesta, keď pracuješ v nejakej výrobnej hale, a najviac pomáha slnko ☀️

lajlaa555
autor
17. feb 2022

@bubik6x už som skúšala takisto mastičky z lekárne, vodu z mŕtveho mora čo mi odporučil lekár ale ani to nepomohlo stále sa mi to robí ale každopádne ďakujem za odpoveď.

bubik6x
17. feb 2022

@lajlaa555 nieje za čo 😉 ináč počula som tiež že to môže viesť aj od žalúdka ale nikdy som sa tým nezaoberala, pretože u nás to je dedicne, dedko, teta, mama, sestra, ja....mne najviac pomáha byť na slnku, cez zimné mesiace je to katastrofa, idem zosaliet z toho ako má svrbí hlava, ale tiež nedávno som začala používať šampón pre bábätká a zatiaľ to funguje tak uvidíme na ako dlho 😉

lajlaa555
autor
17. feb 2022

@bubik6x aha pokúsim sa aj ja ten šampón kúpiť a uvidíme takisto😇