Čo to mám vo vlasoch?
Neviem čo to mám, keď si to roškriabem ide mi stoho akoby mastná voda. Vadí mi to mám to po celej hlave.

@lajlaa555 treba zajst na kozne. Vsi tam ja osobne nevidim, pdola mna to su lupiny ci zoskrabane ciatsocky koze.
@simsalabim aha ďakujem
@lajlaa555 sfrbí? To nepoznám, ale ak ta to svrbí, určite zjadi na kožné, môže ísť o atopicky exem psoriáza ci seborea... Lekár.
@dadulamamula teraz si ma pobavila 😂, ja nepoznam exem 🙄 ekzem
@dadulamamula hmm ja napr nepoznám slovo zjadi 🙈 a úprimne ani exem (ale možno sa takto píše v latinčine, kto vie, hoc ujo Google mi nič nenašiel). 🙂
@lajlaa555 atopický ekzém, najprv to svrbí, potom keď to rozskriabes tak z toho ide taká tekutina a nakoniec chrasty všade.......mám to už 15 rokov......najprv hlava, a teraz tvár a dlane........a skúšala som veru všetko a nič už nezaberá, zo začiatku áno tak na dva týždne, potom si telo na to zvyklo a už viac nezaberalo, mala som mastičky, šampóny......už som sa s tým zmierila, najviac vadí vlastný pot alebo zaprášené miesta, keď pracuješ v nejakej výrobnej hale, a najviac pomáha slnko ☀️
@lajlaa555 nieje za čo 😉 ináč počula som tiež že to môže viesť aj od žalúdka ale nikdy som sa tým nezaoberala, pretože u nás to je dedicne, dedko, teta, mama, sestra, ja....mne najviac pomáha byť na slnku, cez zimné mesiace je to katastrofa, idem zosaliet z toho ako má svrbí hlava, ale tiež nedávno som začala používať šampón pre bábätká a zatiaľ to funguje tak uvidíme na ako dlho 😉

Neviem, to vyzerá aj akoby tam boli vši. Ale snáď nie...Každopádne to rieš s odborníkom...