Čo vám pomáha na citlivé zuby?
Co vam pomaha na citlive zuby... posledny rok je to horsie a horsie...pouzivam elmex zubnu pastu na citlive zuby a plus elmex gel...je pravda ,ze krcky dasien su dost nizko,ale s tym nic neurobim...
mne pomaha pravidelne chodit na dentalnu hygienu, zapal a ustup dasna sa zhorsuje skrze kamen na zuboch a nasledne pravidelne pouzivanie pasty na citlive zuby - su rozne, mne "chuti" sensodyne pasta alebo paradontax a hlavne pravidelne pozivanie trva to par tyzdnov ci mesiacov kym sa zuby daju do poriadku. a napr. tento rok ked uz mam viac odhalene krcky na zuboch tak mi ich zubar zatieral bud speci gelom alebo aj obrusil a naniesol speci plombu aby neboli citlive a odhalene
Sensodyne Rapid
pasta sensodine/paradontax = ja striedam viac past naraz a remineralizacne veci (elmex gel sa mne zdal slabi, mam nejaku dobu gc mi paste plus) a vyhnut sa veciam ako citronova voda a pod kyselinky... = mne toto pomohlo, v lete hned vidno ked sa napr. nalievam citronovymi vodami :D
na velmi citlive zuby/krcky, ma zubar taky "lak", mne to pomohlo jednou dobou ked osm mala problem vyrazny. Nastastie to preslo.
Pravidelna dentalna hygiena viackrat do roka a zubar ti osetri odhalene krcky, aby neboli citlive.

Mne pomáha zubná pasta elmex sensitive profesional. Inak obycko elmex sensitiv mi.nic nerobila. A dentálny hygienik mi pravidelne lakuje odhalene krcky takým špeciálnym ochranným lakom