Čo vám pomáha na extrasystoly?
Ahojte chcem sa vás opýtať kto trpí na Extrasystoly čo vám pomáha alebo ako to potlačiť aby prestali je to hrozne trpim nato už 2 rok
@evrlina naozaj o nich už ani neviem. Sem tam mi preskočí v okoli menštruácie ale inak my takmer všetko čo ma ťažilo a chodila som po lekároch už nemám. Ako som sa toho bala tak teraz to neľutujem a normálne žijem ako predtým! A to doslova ♥️ Nestudujem či to ma vedľajšie účinky a podobne…ale konečne si užívam každý deň a teším sa už na leto ako si vychutnám more. Prajem vam aby sa aj vam polepšilo 🙏♥️
@mokaky veď to ...a mne je slabo pri nich
@evrlina no ja som mala všeličo možné nielen slabosť. Bolo to čím ďalej tým horšie. No a toto čo máte, pokiaľ máte srdiečko a ostatné vyšetrenia v poriadku, tak to bude úzkosť. Nedáte nič za to SK pôjdete ku psychiatrovi aspoň aby vás vyšetril vysvetlí a či budete brat lieky alebo nie to je už na vás. Ale nájdite si dobrého lekara nie len že sa na vás pozrie a hneď dá lieky. Mne pomohol kardiológ keď mi povedal že mám na 100% dobre sediecko a ak mám všetky vyšetrenia v poriadku, nech skúsim toho psychiatra. Ani ja som nevedela a hlavne neverila že mám uzkosti a depky. Nevedela som že to prechádza do telesných veci. No zažívať to už nechcem tak vam poviem.
@evrlina no ja som mala všeličo možné nielen slabosť. Bolo to čím ďalej tým horšie. No a toto čo máte, pokiaľ máte srdiečko a ostatné vyšetrenia v poriadku, tak to bude úzkosť. Nedáte nič za to SK pôjdete ku psychiatrovi aspoň aby vás vyšetril vysvetlí a či budete brat lieky alebo nie to je už na vás. Ale nájdite si dobrého lekara nie len že sa na vás pozrie a hneď dá lieky. Mne pomohol kardiológ keď mi povedal že mám na 100% dobre sediecko a ak mám všetky vyšetrenia v poriadku, nech skúsim toho psychiatra. Ani ja som nevedela a hlavne neverila že mám uzkosti a depky. Nevedela som že to prechádza do telesných veci. No zažívať to už nechcem tak vam poviem.
@mokaky ja som užívala AD a je pravda, že ako som ich vysadila, tak sa to poriadne zhoršilo - tie ESKY...mávala som ich aj predtým, ale veľmi ojedinele
Ahojte ako sa vám darí s, ES ja ako ktorý deň ale podstate čím som starší tým tých zlých dní ze ich mam veľa mam čoraz viac 1,2x do týždňa je to hnus pociťujem ich asi 15rokov a stále som si nato nezvykol
Ahojte ako sa vám darí s, ES ja ako ktorý deň ale podstate čím som starší tým tých zlých dní ze ich mam veľa mam čoraz viac 1,2x do týždňa je to hnus pociťujem ich asi 15rokov a stále som si nato nezvykol
@miky90 mne psychiatricka povedala že tie extrasystoly sú z uzkosti. Takže pokiaľ niesu liečené tie tak to bude. Ja to beriem iba rok a ideme už znižovať dávky tak som zvedavá. Ale som rada že po 3 rokoch konečne žijem a vážne že si užívam život
@ivan2116 ahoj máš ešte té extrasystoly ja nato trpím možno aj 15rokov a idem sa z toho zblázniť sú dni keď ich mám len pár vtedy som v pohode ale ale sú dni keď tri štyri dni aj 3000-5000 denne mojim odhadom a keďže sa sledujem odhad mam dobrý zle spávam väčšinou keď zle spím pár noci po sebe to prichádza potom sa sledujem čoraz viac bojím sa toho vyšetrení som max x za té roky väčšinou keď mám holter mam akurát dobrý deň že ich mám málo alebo vôbec ťažko sa s tým žije stále za té roky som si nato nezvykol
@miky90 ahoj aj ja nimi trpim uz vela rokov, no mavala som ich malo, par krat za den, poslednu dobu prichadzaju obdobia ked ich citim velmi velmi casto aj niekolkokrat pp sebe , niekedy pride taka dlha ze musim rozdychat ... mavas aj ty niektore take neprijemne ? Holter som mala 3 x na 5 dni vsetko ok ale vtedy som ich yak vela nemala
@miky90 ahoj aj ja nimi trpim uz vela rokov, no mavala som ich malo, par krat za den, poslednu dobu prichadzaju obdobia ked ich citim velmi velmi casto aj niekolkokrat pp sebe , niekedy pride taka dlha ze musim rozdychat ... mavas aj ty niektore take neprijemne ? Holter som mala 3 x na 5 dni vsetko ok ale vtedy som ich yak vela nemala
@luciar260 ja mam dní keď sú najhoršie že ich mám aj par tisíc za deň niekedy teda väčšinou vďaka bohu len pár za deň inokedy par sto je to ťažko povedať co to vyvolá atď je to hnus
@luciar260 ja mam dní keď sú najhoršie že ich mám aj par tisíc za deň niekedy teda väčšinou vďaka bohu len pár za deň inokedy par sto je to ťažko povedať co to vyvolá atď je to hnus
@miky90 veru ja mam prave obdobie uz asi 4 den ze ich mam veelmi casto , inokedy zopar za den mozno 5-10, no toto je hrozne otravne a neprijemne
@mokaky hovoríte mi z duše 😢 už asi 3r sa s tymto trápim.. niekedy je to lepšie niekedy horšie, už som bola aj párkrát na pohotovosti, čakám na hlási holter ktorý bude budúci týždeň.. pravidelne po zvýšenej fyzickej aktivite (ako sa snažím schudnúť) sa mi objavia extrasystoly… ja mám aj veľké problémy s chrbticou, v novembri som bola na mr avšak mám problem “vraj” len s platnickou, ale nič vážne.. celkovo zle držanie tela, ale mňa chrbtica v medzilopatkovej časti boli nonstop… teraz mám také obdobie, že normálne nenavidim ísť spat, lebo kvôli tomu buseniu neviem absolútne zaspat.. a myslim, že to mám dosť často, aj 5x za 30sec…. Tep mám ráno 49,45.. tlak okolo 95 vrchný.. fakt som zúfalá.. snažím sa nesledovať sa ale keď človek ani nevie zaspat, hneď mu idú najhoršie myšlienky hlavou
@arya567 úplne vás rozumiem ja to isté sa s tým trápim asi 15 rokov aj viac možno a, presne ma to zobudí v noci bojím sa ísť spať potom už vôbec nespím preskakuje hodiny je to otras stále neviem co to spúšťa niekedy sú dobré dní inokedy zle keď ich mám aj par tisíc za deň a to je otras
@ivan2116 tak aspon ze to nemate nonstop ako ja :( A tym ze mam nizky tlak tak sa mi maloco chce. Byvala som uplne ina, energicka, plna planov a snov....preto sa bojim. A tie zavrate nikto nemate? Ani tlaky do hlavy?
@mokaky ahoj,presne čo opisujete mám aj ja tie tlaky do hlavy a potom taká slabosť,robia to komorove extra stoly a ako vám je odstupnom času?

@mokaky a ste úplne bez Extrasystol?
@evrlina naozaj o nich už ani neviem. Sem tam mi preskočí v okoli menštruácie ale inak my takmer všetko čo ma ťažilo a chodila som po lekároch už nemám. Ako som sa toho bala tak teraz to neľutujem a normálne žijem ako predtým! A to doslova ♥️ Nestudujem či to ma vedľajšie účinky a podobne…ale konečne si užívam každý deň a teším sa už na leto ako si vychutnám more. Prajem vam aby sa aj vam polepšilo 🙏♥️