Čo vám pomáha na meniérov syndróm ?
Dobrý deň ,kto žije s touto chorobou,určite vie o čom hovorím, touto chorobou žije moja mamina,ona máva strašne ťažký priebeh tejto choroby keď to príde....kdekolvek a nečakane,v poslednej dobe bez nejakých varovných signálov,proste zo sekundy na sekundu....Chcem sa opýtať,či máte niečo nové ohľadom tejto choroby,niečo čo vám trebárs začalo pomáhať,prípadne nejakého odborníka na túto chorobu,čokoľvek .....za všetky odpovede budem veľmi vďačná
@sasyk dakujem pekne
@zuzkalujza takze v tom centre v Komarne , az tam Vam teda zistili pricinunzavratov? Lebo mne meniera neurolog v nemocnici vylucil, takisto celkovo choroby ucha, aj mozgu. Ostal mi len nalez na krcnej ktory mam, a ten vraj taketo zavraty nesposobuje... V Komarne mi teda naisto zistia pricinu? Po tom vysetreni Vam nebolo este horsie? Nerozdrazdia tam tie zavraty? Dakujem za odpoved

@blaznivababa od posledného záchvatu som užívala asi 2 mesiacec 4 tabletky denne a potom asi rok 2 tabletky denne. Teraz už len výnimočne keď sa mi točí hlava,ale to mám väčšinou zo zablokovanej krčnej chrbtice. Pomohla mi kraniosakrálna terapia. Teraz chodím už len na akupunktúru.