Čo vám pomohlo na silné závrate?
Prosim vas viete mi poradiť čo vam pomohlo na zavrate?zavrate mam snad už 10rokov nič mi nepomaha mam všetky možne vyšetrenia očne,ušne ,magneticku,ct,eeg akurat tam mi zistili že mam v mozgu epilepticke vyboje beriem psychiatricke lieky ani tie mi nepomahaju aj chrbticu mam vyšetrenu a tiež v poriadku mam take silne zavrate spojene so silnymi bolesťami hlavi keď ma chytia silne zavrate nie som schopna mať hore hlavu musim ju mať sklonenu a niekedy aj zvraciavam som už zufala,nepracujem som na invalidnom dochodku pracu by som ani nezvladla
@nikolca ja keď cítim, že začína závrat, už si dám, a stane sa, že ten závrat neprejde až do toho strašného stavu so zvracaním, keď mám už silný závrat, beriem 1-2tbl opakovane počas dna, kým sa neulavi, brala som aj zopár dní po sebe, kým sa upokojilo. Uvidíš či pomôže (niekedy treba aj 2tablety a opakovane, píšu v letáku) . Dlhodobo si myslím, že je možné užívať, v prívalovom letáku pri menierovej chorobe píšu max.8tbl. denne, ale ono to väčšinou pomôže a utíši a potom netreba stále, beriem ho ako pomoc v núdzi. Jediné čo z tých liekov pomáha. držím palce, nech pomôže.❤️.❤️

@nikolca Je mi ľúto, že takto trpíš. To zvracanie je bežné pri bolesti a závratoch. Nemohol by ti to robiť tlak? Prípadne, že či máš dostatok horčíka. Môžeš aj magnezko šumivé skúsiť.