icon

Čo vám pomohlo na stratu hlasu?

bbroskynka
8. máj 2016

Ahojte, stratila som hlas a tak ma zaujíma, čo vám pomohlo a ako rýchlo sa vám hlas vrátil. Ďakujem.

timea7
8. máj 2016

kalcium, najlepšie injekcie

eve26
8. máj 2016

kalciovy sirup,asi na treti den som uz bola ok

jankastubka
8. máj 2016

Jani vitaj v klube aj moj muz nema hlas. Drzim palce nech cim skor prejde.

monikq
8. máj 2016

pit kalciove injekcie, 1 denne a cmulat panthenol 3xdenne. uz za den je poculena zmena, "nabehne" zvuk 😀 ale hlasivky treba vyliecit, aspon 5 dni dodrzat tento postup, inak budes o chvilu tam kde si bola. skore uzdravenie prajem 😉

siska53
8. máj 2016

Pitie kalciovych injekcii.

rabikjana
8. máj 2016

kloktať šumivé kalcium alebo šumivý acylpirín, potom polknúť

cokii
8. máj 2016

Akurát upozorním na najčastejšiu chybu pri strate hlasu - NEŠEPKAŤ! Vtedy sa hlasivky namáhajú ešte viac, treba naozaj hlasový kľud. Mne pomohli bylinky (šalvia, repík) a mala som homeopatiká na cmúľanie.

zuzanaete
8. máj 2016

Kalcium. Najlepsie inekcie, ale zabera aj sumivy.

koniarova
8. máj 2016

Panthenol tabety.

gabona1
9. máj 2016

Mne pomohol homeovox a calcium. Mávam to vždy na jar. Keď je moc zle calcium injekcie sú výborné.

nikita1269
9. máj 2016

piť kalciové injekcie ale lepšie zaberá kalcium do žily, no a samozrejme hlasový kľud 🙂

krystofkal
9. máj 2016

Písať na papier a nerozprávať 🙂

katka1981
9. máj 2016

kalciove injekcie, pila som ich, zabrali hned

volavka4
9. máj 2016

kalcium je dolezite pri takomto probleme 🙂

andreadca
9. máj 2016

Kolega si nevedel vynachváliť čaj z cesnaku medvedieho...

katy318
9. máj 2016

kalciovy sirup 😉

shia
9. máj 2016

ajja som práve už asi 4tý deň bez hlasu....dávam si Homeovox, kalciovy sirup som teraz vymenila za ciste kalcium (v injekciach som kupila,ale ja ich pijem), teple caje, ..a lepsi sa to ;)

katrin21
9. máj 2016

kalciove injekcie, ale staci ich pit... 🙂 a tiez calcium chloratum a Homeovox

jeennyv
9. máj 2016

kalcium sirup aj ked mne je z neho mega zle pomaha najlepsie....

borka82
9. máj 2016

ja casto stracam hlas a najviac mi pomaha prevarene pivo s medom. Nepit horuce, musi to byt teple aby sa neobrailli este viac hlasivky, ale nesmie to byt ani studene lebo to zas nepomaha. Je to horke, ale med tu chut trosku vylepsi. Davam si aj kalcium, ale toto zabera rychlejsie 😉 Drzim palce

kacka1804
29. máj 2020

Prosím vás nemáte tu niekto skúsenosti s nejakým zákrokom v Bojniciach nemocnici na ORL oddelení mam tam ísť na operáciu hlasivky a nemám tam z tej nemocnice dobrý pocit diky vám

adzy
14. sep 2025
@kacka1804

Prosím vás nemáte tu niekto skúsenosti s nejakým zákrokom v Bojniciach nemocnici na ORL oddelení mam tam ísť na operáciu hlasivky a nemám tam z tej nemocnice dobrý pocit diky vám

@kacka1804 zdravím boli ste nakoniec na operácii v tých Bojniciach?velmi ma to zaujíma lebo aj mňa to čaká zistení reinkeho edem dakujem

kacka1804
20. okt 2025
@adzy

@kacka1804 zdravím boli ste nakoniec na operácii v tých Bojniciach?velmi ma to zaujíma lebo aj mňa to čaká zistení reinkeho edem dakujem

@adzy zdravím áno bola som a mám pokoj