Čo vám pomohlo pribrať?
Dobrý večer chcem sa opýtať a zároveň idem kvam pre pomoc môjho pohľadu co vám pomohlo na priberanie že ste za krátky čas pribrali aspoň 2 kíl co ste užívali ?
Karantéa. Čiže veľa jrdla a malo pohybu. Bez nadmerného prijmu potrvy a minimálneho výdaja energie sa to neda
ja ked som bola mlada .. mi dr dala b12 ..bol som extremne chuda . po otcovi .. pomohlo nieco malo som pribrala
Keď sú deti choré a nejdeme von. Len jem od rána do večera. 4 kilá ani neviem ako. Vlastné viem..zhadzovala som ich mesiace.
Pangavit
Detom s podvyzivou sa davaju vitaminy a arasidove maslo. Skus.
Tehotenstvo
Myslím,že milgamma trochu pridá chuť do jedla,ak je teda problém aj v tom.
kup si nutridrinky.. 3x denne si mozes dat aj ten.. k strave.. ak si chudokrvna pories zelezo...
liek Peritol + 10 kg
Baby peritol mi nepomohol len som bola stoho dosť ospala abrala som aj injekcie b12 každé dva dni mi pichala obvodná a nepomohlo . úprimne som dosť pod výživou ci ako to nazvať veľmi nízka vaha ani 40kg a to mam 26 rokov a 157 cm
Ja 2kg viem pribrať behom pár dni. Stravujte sa nezdravo, pite sladené nápoje, jedzte velké porcie, že na posedenie celú pizzu, to zapijete colou. Ja už mám obezitu druhého stupňa.

Ratat kalorie a jest viac.