icon

Čo vám pomohlo zbaviť sa bradavíc?

lilizzachy
15. jan 2023

Ahojte. Čo vám pomohlo zbaviť sa bradavíc? Naozaj pomáha rastlina Lastovičník? Alebo si to dat vypáliť dusíkom?

ovaaa
16. jan 2023

Cibuľový zábal na noc.Platok cibuli namočíš na chvíľu do octu a potom dáš na bradavicu. Na ňu trošku gázy a obviažeš izolepou,najlepšie drží. Opakuj denne.Bradavica sa zväčší, výstupy z vnútra von a bude sa postupne vyskúšať. Všetko funguje overené praxou ix krát.

kp7333
16. jan 2023

@lilizzachy Duofilm

lilizzachy
autor
16. jan 2023

@ovaaa ako dlho to treba mať zalepene? Stačí na noc?

petronellla87
16. jan 2023

@lilizzachy mozes si ju tyzdne mastit duofilmom alebo roznymi babskymi radami, alebo sa objednas na kozne a za 3 min mas hotovo😊

ovaaa
17. jan 2023

@lilizzachy áno na noc

niqua
5. júl 2023

@ovaaa dobrý deň, chcem sa spýtať či je to vhodné aj na bradavicu na nose...bola som viackrát vypalovat aj vyrezávat, no stále sa mi objaví...teraz kojim, tak šetrnejší spôsob mi príde vaša rada...ako dlho to trvalo kým vám bradavica zmizla pri tomto postupe? Ďakujem

martina8995
3. mar 2025

@ovaaa Prosim dcerka ma malinkate plno na ruke ako to mam aplikovat ked niev vsade sa to da obviazat leukoplastom?

ovaaa
4. mar 2025

Plátky cibule namoč na 5min do octu. Potom daj na bradavicu na to kúsok gazy, obväzu alebo tampónu a zalep izolepou ( tá mi najlepšie držala) a nechať cez noc. Takto opakovať každý deň, budeš vedieť, že sa bradavica časom zväčší, vystúpi. Potom sa cibuľou bude vysušovať do chrasty. Cibuľu už potom nedávať.