Čo vám zaberá na bolesť hlavy?
ja sa prioritne napijem vody, ibuprofen mi nezabera, to sa mi ani neoplati davat.
co si date vy? kavu, bylinkovy caj alebo tabletku?
@halienka ja som to kupila v obchode s tymi fitness pripravkami pre kulturistov a pod. Jedno velke balenie ma vyslo tusim okolo20 ci 30 eur ale je tam toho pozehnane. Znacku neodporucam ziadnu, nie je dolezita znacka ale co ten dany pripravok obsahuje. Uprednostnujem cisty taurin bez kadejakych gebuzin na zvysenie predaja.
ja som si vždy dala ibalgin (aj keď je to riadna šleha pre telo), zo všetkého ostatného sa mi následne pridružili bolesti žalúdka, takže som potom nevedela, či ma viac bolí hlava alebo žalúdok 🙂 ale teraz používam švédske kvapky skoro na všetko a aj na bolesti hlavy. Dám si riadne vlhký obklad na celé čelo, až tesne nad oči, obviažem elastickým obväzom (pripraviť sa na to, že libido padne na bod mrazu 🙂 ) a tak si to nechám aj hodinu. Zatiaľ mi to vždy zabralo - len pre úplnosť tabletky som vždy musela zjesť dve.
mne najlepsie pomaha, kedze lieky - chemiu radsej vynecham, ulozit sa do uplnej tmy a mat uplne ticho a byt v teple. Prip. teply caj popijat..podari sa mi zaspat a ked sa zobudim je po bolesti,ale vacsinou ma hlava boli, ked nepijem dostatok tekutin alebo ked malo jem, ked vynecham obed, nenajem sa do druhej, tak hlava ma zarucene boliet bude.
Mna teraz strasne boli hlava a neviem co mam robit napila som sa vody ale nepomohlo dala som si tabletku a tiez nepomohlo poradite mi niekto 😒 😨
Ja si davam panadol ultra rapid , to mi zabere hned 🙂 ale ked som bola tehotná tak mi moja babička poradila aby som si nakrájala surový zemiak na koliečka priložila na čelo a obalila utierkou 😀 ....no mne to zabralo 😀
Jednoznacne NALGESIN 😉
Mne už roky zaberá Ibalgin 400. A tiež studený obklad na čele 🙂 A ešte mám jeden zlepšovák - pred tým obkladom je dobré si potrieť čelo Alpou 😀 Táto trojkombinácia mi na 99% zaberá 🙂

no neviem....ja si dam Brufen 400 v prasku ,je na predpis je celkom dobry,alebo 2 Novalginy,pripadne ak mam migrenu!vyslovne!-tak Quarelin s 1 tabl.Paralenu alobo s Acylpyrinom,alebo Imigran.ja mam dignostikovanu migrenu a tenznu bolest hlavy!!!vyse 20 rokov...takze skusenosti mam... 😖 ...ak ti casto a silno boli hlava tak chod radsej k neurologovi...aby vylucil vaznejsie priciny bolesti hlavy!