Čo zaberá na bolesť zubov?
Dobry den, neviete co zabera na bolest zubov ? skusal som uz tramal, doretu, ibalgin, valetol a nic nezabera. Mam velke bolesti 4horne zuby uplne na pravo a 2dole na pravo, neda sa to vydrzat
@jt261 dlho😏 mňe sa po roku vrátili bolestí 🙁Ten biston som neužívala dlho nakoľko mi nerobil dobré .A to som ho mala užívať stále . Tak mné neostáva nič len si ho zas nasadiť . Ak máš všetky zuby v poriadku tak to od zubov nebude . Určite zajdi na neurológiu .
@jt261 este niečo liečbu mi nenasadili hneď , najprv má poslala k zubarke potom na orl a na očné . Od bolestí mi dala vtedy flector ten mi vôbec nezaberal 😏 Chvála bohu do týždňa som mala všetky vyšetrenia urobené všetko som mala negatívne , a až tak mi diagnostikovala ten zápal trojklalneho nervu.
@jt261 dat do just cely klincek, nahryzkavat, pomoze od akutnej bolesti, ma protizapalove ucinky, miesto, kde sa cmula/rozhryzne je potom strpnute, necitlive. Rychla ulava, cela spodna lava rada zubov ma bolela tri dni, ale klincek mi stiahol zapal. Dufam, ze pomoze 🙂

Aka je to bolest? Pulzujuca? Na zahryznutie? Tupa? Kedy boli zub? Pocas dna? V noci? Opuch, je, nie je? Moze aj odumierat nerv. Skusali prikladat studene? Poklopkavali po zuboch? Ked si prejdes po dasne a mierne zatlacis, neboli?