icon

Čo znamenajú červené mini bodky na tele?

tinka334
13. máj 2025

Ahojte, prosím vas po tele mám asi mesiac miniatúrne červené bodky, vyzerajú ako sucha krv, mám ich najviac na rukách, dekolt, brucho a pár aj na nohách… u kožnej som bola 2x ale nevybavila ma nikdy.. čo to môže byt ? Mám ich veľmi veľa
Nie je to dobre vidieť

Čo znamenajú červené mini bodky na tele?
tanyan
13. máj 2025

Nemôžu to byť petéchie? Možno by stačilo doplniť poriadne vitamín C...

tinka334
autor
13. máj 2025
@tanyan

Nemôžu to byť petéchie? Možno by stačilo doplniť poriadne vitamín C...

@tanyan netuším vôbec.. ale teraz som zbadala a mám pocit je ich mam oveľa viac a celkom som sa zľakla

vanilkovazmrzka
13. máj 2025

Ina kozna ambulancia v blizkosti neexistuje? Nemozes sa objednat tak, aby ta aj vzala?

tinka334
autor
13. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Ina kozna ambulancia v blizkosti neexistuje? Nemozes sa objednat tak, aby ta aj vzala?

@vanilkovazmrzka pozerala som už 7 kožných a žiadny nemá termín skôr ako o mesiac… a ako vravím už som bola 2x kde sa funguje na časenky a nic z toho

moonlight1210
13. máj 2025

Mne sa toto zvykne vyhodit, ked som po zime prvych parkrat na slnku.

tinka334
autor
13. máj 2025
@moonlight1210

Mne sa toto zvykne vyhodit, ked som po zime prvych parkrat na slnku.

@moonlight1210 no len ja to mám už asi mesiac a mám to nonstop.. nemizne to

ukgirls
13. máj 2025

cherry angioma nieje to noc nezvycajne a vekom pribudaju..daju sa odstranit ale je zo ubytocne lebo pribudnu dalsie ...

tinka334
autor
13. máj 2025
@ukgirls

cherry angioma nieje to noc nezvycajne a vekom pribudaju..daju sa odstranit ale je zo ubytocne lebo pribudnu dalsie ...

@ukgirls ďakujem

caroline_
14. máj 2025

@tinka334 mne sa ich za posledny polrok urobilo strasne vela,mam ich po rukach, na hrudi uz aj na tvári, su divne lebo sa daju ako keby odskrabnut a su svetlejsie...neviem z coho to je...

tinka334
autor
14. máj 2025
@caroline_

@tinka334 mne sa ich za posledny polrok urobilo strasne vela,mam ich po rukach, na hrudi uz aj na tvári, su divne lebo sa daju ako keby odskrabnut a su svetlejsie...neviem z coho to je...

@caroline_ mne to nejde odškrsbnut, ale na prvej ruke tam kde mi vyšli skôr sú už také do hneda, veľmi zvláštne.. ale podaril sa mi vybaviť termín u kožnej tak snáď budem múdrejšia