Čo znamenajú červené mini bodky na tele?
Ahojte, prosím vas po tele mám asi mesiac miniatúrne červené bodky, vyzerajú ako sucha krv, mám ich najviac na rukách, dekolt, brucho a pár aj na nohách… u kožnej som bola 2x ale nevybavila ma nikdy.. čo to môže byt ? Mám ich veľmi veľa
Nie je to dobre vidieť

Ina kozna ambulancia v blizkosti neexistuje? Nemozes sa objednat tak, aby ta aj vzala?
Ina kozna ambulancia v blizkosti neexistuje? Nemozes sa objednat tak, aby ta aj vzala?
@vanilkovazmrzka pozerala som už 7 kožných a žiadny nemá termín skôr ako o mesiac… a ako vravím už som bola 2x kde sa funguje na časenky a nic z toho
Mne sa toto zvykne vyhodit, ked som po zime prvych parkrat na slnku.
Mne sa toto zvykne vyhodit, ked som po zime prvych parkrat na slnku.
@moonlight1210 no len ja to mám už asi mesiac a mám to nonstop.. nemizne to
cherry angioma nieje to noc nezvycajne a vekom pribudaju..daju sa odstranit ale je zo ubytocne lebo pribudnu dalsie ...
@tinka334 mne sa ich za posledny polrok urobilo strasne vela,mam ich po rukach, na hrudi uz aj na tvári, su divne lebo sa daju ako keby odskrabnut a su svetlejsie...neviem z coho to je...
@caroline_ mne to nejde odškrsbnut, ale na prvej ruke tam kde mi vyšli skôr sú už také do hneda, veľmi zvláštne.. ale podaril sa mi vybaviť termín u kožnej tak snáď budem múdrejšia

Nemôžu to byť petéchie? Možno by stačilo doplniť poriadne vitamín C...