Čo znamenajú výsledky magnetickej rezonancie kolena?
Viete mi poradiť ,vo výsledku mr mi píše že redukcia chrupavky o 50%,osteofyty ,tendinopatia ,....k dr idem až o 2tyzdne...ak máte niekto skúsenosť,čo to znamená a ako sa to rieši... ďakujem,som z toho nervózna
@siskaafilip google alebo chatgpt si neskúšala?
@anonym_99c0bb skúšala ale chcela som zistiť reálne ak to niekto mal,ako sa to riešilo...veď uvidím 31,10
@anonym_99c0bb skúšala ale chcela som zistiť reálne ak to niekto mal,ako sa to riešilo...veď uvidím 31,10
@siskaafilip a obvodného lekára si sa nepýtala? ja by som sa. inak redukcia 50 % chrupavky "smrdí" poškodením chrupavky. oni to členia na akési 4 stupne. myslím, že u teba pôjde o poškodenie II. stupňa. ja som mala III. stupeň. problémy mám doteraz. operácia bola pred 2 mesiacmi. nič moc situácia teda. veď uvidíš, čo povie lekár, ale ak odporučí operáciu, čím skôr, tým lepšie, lebo čím menšie poškodenie, tým väčšia šanca na rýchle zotavenie. držím palce.
@siskaafilip nahraj si popis MR, do chatgpt. Je to výrazne lepšie ako lekar ortoped. Povie ti závažnosť, co sa robí, co sa da od toho čakať, ake su všetky možnosti, spíše aj zoznam otázok pre lekara. Vysvetli ti vetu po vete v pripade nálezu.

@siskaafilip google alebo chatgpt si neskúšala?