icon

Coaxil a nezlepsenie stavu

Včera o 18:19

Ahojte ľudkovia, pekné sviatky prajem.
Píšem vám ohľadom problému. Asi mesiac užívam 3× denne 12,5 mg Coaxilu kvôli úzkostiam, nervozite a celkovému napätiu kvôli HIT a tetánii. Mám však problém, že po celej dobe užívania, hlavne posledný týždeň, sa mi úzkosti zhoršili – prichádzajú aj panické ataky a strašná nervozita, celé telo je napnuté. Plus trávenie je totálne rozbité, v kuse mám kŕče v žalúdku a v črevách.

A hlavná otázka znie: môžem to len tak vysadiť? Doktor má dovolenku celé sviatky a už to nezvládam. ChatGPT mi povedal, že sa to môže vysadiť naraz po takej krátkej dobe, a chcem sa opýtať, či to niekto vysádzal sám naraz.

Ďakujem za rady a pekný zvyšok sviatkov vám prajem.

anonym_7d6ce7
Včera o 18:30

@anonym_autor nemohla som naraz
Porad
Sa s lekarom
Ked bude pracovat a nenahovaraj si blbosti dodprziavaj dietu

anonym_ca4380
Včera o 19:59

Mesiac je krátka doba, ja som užívala AD 3 mesiace a veľmi vysoké dávky a vysadila som za 4 dni. U teba by som išla systémom, že každý deň vynechaj jednu dávku postupne. Ale naozaj mesiac je krátka doba.

autor
Včera o 20:08

Takze je možné to vynechať v klude len tak alebo 2-3 dni to dať dve potom jednu a koniec ? Ďakujem krásne

euka210
Včera o 20:45

@anonym_autor naraz nie, este lem zacal zaberat, ale postupne vysad.

anonym_94e5dd
Včera o 21:22

@anonym_autor kludne ho vysaď hneď. Nie je to klasické AD, nevychytava serotonin atď. Ja som ho brala mesiac, začalo mi veľmi búšit srdce, tak som ho vysadila 2 tyzdne pred kontrolou u psychiatra. Žiaden absťák ani nič.

autor
Včera o 23:28

Ja tiež taká nervozita srdce sa mi z ničoho nič rozbúši minule tep 120 v klude keď mavam 60-70