icon

Coaxil na úzkostnú poruchu

jessi06
1. feb 2023

Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 ja som mala niekedy tlak na hrudi, ale v podstate to neskodi, len mi to tak citime, lebo vychytava aj adrenalin, pri escitaloprame to nemam

jessi06
autor
7. feb 2023

@zobaka idem na liečbu escitalopramu plus atarax snáď sa to už polepší

zobaka
7. feb 2023

@jessi06 určite sa to zlepší, si volala s dr.? ja som už dnes konečne nemala nával tepla ako prvé dni, len debilné sny

jessi06
autor
7. feb 2023

@zobaka áno volala tak uvidíme mam eliceu ale je to ta istá účinná látka escitaloprám. To pri srdci pociťujem stále sem tam ale to je asi tym ze sa mi zhoršil stav psychicky. 😒😔

zobaka
7. feb 2023

@jessi06 držím palce, ja si myslím, že ten Escitalopram nám zaberie, ja som tiež v podstate na začiatku liecby

jessi06
autor
7. feb 2023

@zobaka ďakujem podobne 👌

jessi06
autor
7. feb 2023

@zobaka užívate pritom ešte niečo? Xanax? Atarax

livuik
7. feb 2023

@jessi06 ja som mala búšenie srdca z neho a tlaky na hrudi. A také divné výkyvy nálad. Po mesiaci má zrazu chytila strašná depka a 4 dní som preplakala (depresie nemám, na úzkosť sa liečim), po vysadení v sekunde pocity zmizli. Teraz beriem tretí týždeň alventu.

jessi06
autor
7. feb 2023

@livuik fuha mne atarax sedí uvidím ako bude účinkovat escitaloprám. Klobúk dole ze neužívas nič zatiaľ kým záberu antidepresíva

zobaka
7. feb 2023

@jessi06 málokedy, len keď je to už na nevydržanie, napr. zlá noc a veľká uzkost

zobaka
7. feb 2023

@livuik áno aj ja som plakala pri Coaxile, divne

jessi06
autor
7. feb 2023

@zobaka divne a zevraj je to slabý liek, ja som zacala jest viac sladké 😒asi telu chyba

jessi06
autor
7. feb 2023

@zobaka ja som vybrala z lekárni dnes eliceu večer začnem štvrtkou a pomaly budem zvyšovať . Ty koľko berieš denne?

zobaka
7. feb 2023

@jessi06 ja som pri Coaxile mala zase naopak nechutenstvo

zacinam s 5 mg Escitalopramu, dnes mi ani zle neprislo v obchodnom centre, neber ho vecer, lebo nebudes spat, je to ranny liek

jessi06
autor
7. feb 2023

@zobaka ďakujem za info cez deň dám len atarax ale na nete píše ze sa nemôžu navzájom tieto lieky a v lekárni mi povedala ze sa môžu.

zobaka
7. feb 2023

@jessi06 mozu, mne dr. povedala, ze kludne xanax na prve tyzdne liecby, ale dnes sa citim naozaj lepsie, tak mi netreba, najhorsi bol prvy tyzden

jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka a to ti bolo zle cez deň alebo večer?

zobaka
8. feb 2023

@jessi06 hocikedy pocas dna

jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka a si na PN? ja začnem len zo štvrtkou potom budem po týždni pridávat a uvidím aká bude znášanlivosť môj psych mi povedal ze môžem byt kľudne len na polke tabletky.

jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka už nech to zle a ťažké obdobie prejde 😒tebe to co vyvolalo tieto problémy?

zobaka
8. feb 2023

@jessi06 no nie som, ako by sa zaplatili ucty a ty? ale velmi zvazujem slobodnejsie povolanie, podnikanie, lebo s tymito stavmi nevladzem

jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka ja som lebo aj z rukou nám problémy. Ake mas povolanie?

zobaka
8. feb 2023

@jessi06 asistentka

jessi06
autor
Autor odpoveď zmazal
jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka ja momentálne nemôžem koli zdravotnemu stavu ešte no snáď sa to zlepší a už budem coskoro moct ísť už mi je dlho.

zobaka
8. feb 2023

@jessi06 tak aj mne nie je dobre, ale co mam robit, je to narocne no

jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka mňa aj ta ruka ešte ktomu takze nedá sa to.

zobaka
8. feb 2023

@jessi06 a co mas s rukovu, nejaky uraz?

jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka zevraj pocovidovy stav bolesť kĺbov, Chodim na obstreky už sa to ale na šťastie lepši nič mi nezaberalo na bolesť.

jessi06
autor
8. feb 2023

@zobaka ty máš eliceu ci escitaloprám?