icon

Coaxil na úzkostnú poruchu

jessi06
1. feb 2023

Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?

jessi06
autor
14. feb 2023

@livuik chápem niekto to vydrží ja to nevydržím proste. Ibalgin a zabral pri bolestiach?

zobaka
14. feb 2023

@livuik presne tak, ved to ma kazdy, bez liecby by som sa netrapila ani nahodou, ved treba fungovat, zarabat, chodit von

livuik
14. feb 2023

@jessi06 vieš čo nebudem klamať... Boli dní samozrejme, že som sa mala chuť vykašľať nato... Ale nedala som si tu možnosť... Proste som si tabletku dala 🤷🏻‍♀️ a opakovala si každé ráno: deň za dňom, čas ide len vpred. A som rada... Dnes som sa zobudila a cítim sa skvele, plná energie... Pred týždňom som rušila ubytko na predĺžený víkend čo sme mali booknute od leta, pretože som si to nevedela predstaviť a dnes som bookovala znova a hrozne sa tam teším 😊 hej Ibalgin pomáhal, ale fyzicka bolesť sa dá vydrzat, ja som sa hlavne bála psychického zhoršenia, hlavne po tej skúsenosti s tým coaxilom

jessi06
autor
23. feb 2023

@zobaka ahoj dala som sa predsa na tu liečbu eliceu beriem 4ty deň zatiaľ pohoda len polku a po týždne 2 x po polke. Ty si na tom ako? Zle mi asi bolo ztoho spitominu predtým

zobaka
24. feb 2023

@jessi06 beriem uz mesiac, vacsina neziaducich su uz prec, znizila som spotrebu frontinu, ale depresie a uzkost mam stale, hlavne po zobudeni, ale urcite je to lepsie ako s Coaxilom, ked som mala skoro nonstop zachvaty paniky

livuik
24. feb 2023

@zobaka ja som mala ináč tiež dosť zle rána. Ale tritico mi skvele pomohlo.

jessi06
autor
24. feb 2023

@zobaka stále máš také nepríjemné pocity telesne? Ci

zobaka
24. feb 2023

@livuik áno, po zobudení je aj mne najhorsie

zobaka
24. feb 2023

@jessi06 unavená som, to má asi najviac stve

jessi06
autor
24. feb 2023

@zobaka aj ja pociťujem únavu, berieš aj magnézium?

jessi06
autor
24. feb 2023

@zobaka ale už by ti malo byt lepsie po mesiaci ci?

jessi06
autor
24. feb 2023

@zobaka ja beriem len polku týždeň prvý a od pondelka si budem dávať aj na večer druhu polku

zobaka
24. feb 2023

@jessi06 dávaj si ráno, lebo môžeš mať problémy so spankom

zobaka
24. feb 2023

@jessi06 tak určite je tam nejaký malý posun, len ja mám okrem úzkosti aj depresie, takže je toho viac na riesenie

jessi06
autor
25. feb 2023

@zobaka dávam no celú ráno myslíš?

jessi06
autor
25. feb 2023

@zobaka aj ja mam úzkosti aj depresie oči ta nebolia náhodou?Mňa začali asi týždeň cca neviem ci z xanaxu alebo netuším lebo nosím aj okuliare v stredu idem k ocnemu úvidim co povie 😒

jessi06
autor
25. feb 2023

@zobaka lekár mi odporúcil ráno pol a vecer pol po týždňi teda pridať tu druhu polku večer. Prvé dva dni mi bolo super no teraz nič ale snad záberu mam eliceu.

zobaka
25. feb 2023

@jessi06 každá sme iná, ja si dávam radšej po zobudení, aby mi neovplyvňoval spánok, ale je to na tebe, možno keď rozložis lepšie bude, mne trvalo v minulosti asi 2 mesiace kým zabrali, pomaly nábeh, zo začiatku som sa z nich dosť potila a bola malatna, ale už to preslo takmer

zobaka
25. feb 2023

@jessi06 skrabali má hej ako suché som ich mala, ale kvapky pomohli, ale nebolia

jessi06
autor
25. feb 2023

@zobaka mňa bolia oči netuším z čoho. Dám si migralgin trosku to prejde 😒bývalo ti ťažko od žalúdka z tých antidepresív? Dnes mam takú nechuť nechuti mi jesť.. Ty si tiež po týždňi zvyšovala na jednu celú?

zobaka
25. feb 2023

@jessi06 po dvoch, mne sa chuť pomaly vrátila, pri Coaxile som veľmi schudla, lebo vlastne som zistila, že mi zvyšoval úzkosť

jessi06
autor
25. feb 2023

@zobaka chápem ja od pondelka začínam užívať jednu celú aj ty užívaš celu ráno?

zobaka
25. feb 2023

@jessi06 áno, tak 🙂

jessi06
autor
26. feb 2023

@zobaka od zajtra skúsim psych mi vravel ze sa dávka môže aj zvyšovať tebe staci ta jedna?

zobaka
26. feb 2023

@jessi06 tak ja som nikdy viac ako 10 mg nebrala a ani nechcem

jessi06
autor
26. feb 2023

@zobaka ved ano som zvedava ako bude telo reagovať po celej tablete

zobaka
27. feb 2023

@jessi06 myslim, ze nijak extremne, uz si zvyka na latku, ja som mala navaly potenia a tocenie hlavy, znizil sa mi tlak a pulz, akurat bojujem stale s unavou, som ako bachnuta niecim

jessi06
autor
27. feb 2023

@zobaka ja nepociťujem nič zatiaľ také len ma bolia tie oči 😔ale oči mam v poriadku bola som u očného. Tie vedľajšie účinky pociťujes hlavne kedy?

zobaka
27. feb 2023

@jessi06 už nemám nežiaduce účinky, asi si už telo zvyklo, ta únava je u mňa štandart

jessi06
autor
28. feb 2023

@zobaka to si mala stále?