Coaxil na úzkostnú poruchu
Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?
Ja sa mám dobre. O pár dní mi končí RD tak sa aj celkom teším na zmenu, ale aj ľúto mi trochu je 🙂 pričom som toho doma mala už plné zuby 😁 @jessi06 Super. Teším sa, že si vydrzala. Vedľajšie účinky už nemáš? Čo tie oči? @zobaka vieš čo PMS aj mňa vytrapilo. 4 dní som bola taká kadejaka. Až som sa zľakla, či sa mi nepohorsilo. Ale nikdy som nemala dobre PMS úprimne. Teraz sa len viac pozorujem 🤷🏻♀️
@livuik okrem únavy nemám žiadne vedľajšie účinky zrejme aj predtým mi to robil spitomin a nie antidepresíva. Začala som 3 týždeň z celou tabletou ešte účinok nepocítujem úplný a tiež mam svoje dni tiež sa mi stav zhoršil. Oči dobre mám nové skla aj dioptrie ďakujem za opýtanie. A ty ako??
@jessi06 tak ja som začala v januári, takže ešte ich aj nejakú dobu brat budem. Alventu a na noc trittico, ale len 1/3 a to už budem čo chvila vysádzať. Po 3tyzdnoch prišli prvé zlepšenia, ale to bude možno aj tým, že mi dal to trittico a po vyše 2m som konečne začala spať a nebudila sa v noci v panike. Začala som mať viac energie a vtedy mi prešli hlavne ranné úzkosti, pretože po tej noci sa to vždy na mňa ráno zasypalo a trvalo celé doobedie kým som sa spamatala. A po 6t mi ostalo úplne dobre. Úzkosti nemávam vôbec, som plná energie, cvičím, chodím von, na výlety, venujem sa deckam a nebývam nervozna... Cítim sa znova sama sebou 😊
Baby a nemavate hororve sny? lebo co mne sa dokaze snivat to snad ani nie je mozne
@jessi06 trittico je tiež AD, len nočné 😁 ja som mala lexaurin, ale počas dňa som si ho nedávala. Len v noci, keď už som bola fakt zufala. Odkedy mám to trittico som ho ani nevidela. @zobaka práve po tom tritticu mám brutál sny. Aj hodinu si pamätám a detaily, jak keby film v noci sledujem. Nočné mory, ale nemám, ani som nemala. Ja som tak málo spala, že nebolo kedy asi ani snívať 🤷🏻♀️

@zobaka aj ja bývam unavená plus teraz tie oči celé zle