Coaxil na úzkostnú poruchu
Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?
@livuik
@derdia
@zobaka este raz vam vsetkym velmi oekne dakujem za podporu.dnes som si bola vybrat lieky a od zajtra zacinam.mam este stale strach a aj s muzom riesime ako budeme fungovat keby ma to nahodou nejak omamovalo.som na rd s dvojrocnou a muz robi do vecera.dufam ze ma to nebude uspavat.urcite nebudem pre istotu soferovat cca 2 tyzdne.
@dorinecka45 haha fakt sa nemusis bat, mna lieky nijak nezmenili, akurat ti zazenu depresie
@dorinecka45 zase take to nebude predpokladam, ze ti dali nieco z radu SSRI, tusim si to aj pisala, takze ziadne omamenie sa konat urcite nebude 🙂
@dorinecka45 ja som trochu rozostrene videla prvé dni, ale omamena som nebola. Mala som ako keby chrípku.
@dorinecka45 ahoj ake si dostala?
Ja som zacala polkou elicey... Je pravda ze 2 tyzdne som bola taka nejaka zvlastna... Ale potom uz bolo lepsie... Zaklad je neprerusovat liecbu😊
@dorinecka45 ozaj nie je nejaka skupina zalozena na tuto temu?
@dorinecka45 mozes s nimi vsetko robit, je tu tema depresia a ako sa jej zbavit, ale je tam celkom mrtvo
@dorinecka45 no ja som soferovala bolakedy ako dracica... Teraz idem ako slimak... Dialky neriesim. Uz som proste nie taka strela.....ale celkovo mi je ovela lepsie...
@dorinecka45 je skupina Panická porucha, tetánia, OCD, sociálna fóbia, depresia
@derdia super tak to by mohlonzafungovat aj mne tak 🤭
Baby berie niekto tu alventu?
Neviete kedy to bude take ze uz ok? Za 14 dni? Citim sa ok, ale trosku inak ako pri elicee.
@dorinecka45 Paralen, ale brala som aj brufen, keď som mala iné problémy, nebol problém žiadny, zase ten prívalový leták nie je svätý 🙂
@zobaka dakujem tak vyskusam,lebonuz asi umrem za chvilu 😔
@dorinecka45 ak tie bolesti neprejdu do par dni, mala by si zavolat dr. Mna z alventy bolela hrozne hlava tri dni. Ale uz je to ok.
@derdia no ja som zacala brat ten fluoxetine v sobotu.pol tabletky, a tuto sobotu prechadzam na celu.asi to nebude tym.ja mavam migreny casto, z krcnej chrbtice a zo stresu atd
@dorinecka45 aha ok😊

@dorinecka45 ahoj presne to ti tie lieky pomozu, uvedomit si svoju hodnotu a ze nie si povinna nikomu nic vysvetlovat. Si dospela, svojpravna s liekmi si vytvoris hranice a to budes ty... Prwtoze toto co teraz prezivas ok nie je a stracas cas, ze zijes takto. Kazdy jeden den utecie ako voda. Ja zijem vdaka liekom omnoho krajsi zivot😊psychiatricka nepotrebuje vymenny listok, a dokumentacia sa nezverejnune. Aj ked, ked budes zdrava zistis, ze ti je to jedno. Budes silna zena.