icon

Coaxil na úzkostnú poruchu

jessi06
1. feb 2023

Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?

Strana
kacernakokse
1. feb 2023

@jessi06 ja nemám skúsenosť, ale nepatrí medzi často predpisovane ad. Ale treba veriť doktorke, určite na to má dôvod a nepredpisovala by nezmysly od buka.

jessi06
autor
1. feb 2023

@kacernakokse toto my predpísal neurolog nakoľko od psychiatra mi ani jeden nesadol uvidilme ako zareagujem na tento. Dakujem

kacernakokse
1. feb 2023

@jessi06 tak keď ti žiadny nesadol, tak je pochopitelne že siahli po niečom nie úplne obyvyklom. Držím palce

jessi06
autor
1. feb 2023

@kacernakokse asi áno uvidím ďakujem pekne.

zobaka
1. feb 2023

slabý, záleží na čo ti ho dali, ale na depresie a úzkosti nezaberal, trochu dvíha tlak, takže je s ním viac energie, aspoň niečo 🙂

jessi06
autor
1. feb 2023

@zobaka na úzkosť ty si ho brala načo presne?Mala som už lyricu, citalopram, arketis, samé vedľajšie účinky užívam k nemu ešte atarax uvidíme ci zaberie.

zobaka
1. feb 2023

@jessi06 citalopram je silnejší ako Coaxil, ja ešte zvažujem mať ho ako kombo k iným, na úzkosť najlepšie zaberajú SSRI, ja som z Coaxilu bola úzkostná žiaľ, škoda, lebo nemá nežiaduce účinky, okrem mierneho zvýšenia tlaku

jessi06
autor
1. feb 2023

@zobaka tak každému sadne niečo iné. Vyskúšam úvidim ci to niečo spraví

zobaka
1. feb 2023

@jessi06 presne tak, vyskúšaj uvidíš, nemá nejaké nežiaduce účinky, takže v pohode

jessi06
autor
6. feb 2023

@kacernakokse mne začalo na 5ty deň byť z neho divno na srdci také pocity neprijemne. Už ho neužívam. Mne v minulosti pomohol len xanax žiadne antidepresíva mam aj atarax

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 ako divno? tlak? na zaciatku zvykne byt zle a teraz co budes brat?

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka aj tak inak mi bylo než bežné až ma pichalo. Len atatax a xanax. Mne ani to najslabšie antidepresívum nesadne.

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 to nikomu na zaciatku brania, neziaduce zmiznu az po cca 6 - 8 tyzdnoch :( a ten Atarax zabera aspon trochu?

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka áno zaberá.

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 ja som ho niekedy tiez zvazovala ale velmi ho dr. nechce dat, ze je slaby na vacsie depresie a uzkosti

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka no mne to je veľmi nepríjemné až som sa Zľakla predsa nemávam také mávam nepokoj a búšenie srdca ztej úzkosti no toto ma vystrašilo😒mňa totiž to aj pred 5timy rokmi dostal ztoho len xanax lebo zneho som nemala žiadne vedľajšie účinky našťastie som na ňom zavisla nebola.

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka a ake si užívala predtým teda?

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 mala som, dlhe roky escitalopram, coaxil mi nezaberal :(

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka dlhé roky?liečba antidepresívami není rýchlejšia a lepšia?

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka mala si tiež vedľajšie účinky?

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 no je dobre, kym beries, ja som vysadila a to som nemala robit, samozrejme su vedlajsie ucinky, ako chut do jedla, cize sa musis cely den kontrolovat, nizky tlak, unava, ale vo vseobecnosti mi pomohli

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka fuha cize keď začneš tak aj dlhšie? No žiadna sláva ja som brala predtým xanax vyše roka vysadila som behom týždňa bez problémov.

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka vracala sa ti úzkosť a depresia aj keď si brala antidepresíva?

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 no ono to vysadis bez problemov, len po par mesiacoch sa mi depresie vratili a dost to bolo krute, po vysadeni, nie pocas, no pokial si telo nevie udrzat dostatok serotoninu, bez liekov sa neobides

jessi06
autor
Autor odpoveď zmazal
jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka no to chápem ale xanax je jediný liek ktory mi pomohol dúfam ze aj teraz pomôže. Atarax je dobrý liek no samotné mi je slabý no antidepresíva mi niesu dobre mávam stále vedľajšie účinky 😒

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 len xanax nelieci, len tlmi priznaky uzkosti, mam doma tiez :(

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka mňa ztoho dostal a 5 rokov bol pokoj teraz mi úzkosť vyvolali zrejme antibiotiká a chrípka neviem je toho viac co ju mohlo vyvolať 😒

zobaka
6. feb 2023

@jessi06 ano, mohla to byt chripka, aj ja sa vzdy citim horsie po chorobe

jessi06
autor
6. feb 2023

@zobaka aj kamoska ho brala pol roka tiež mala úzkosť depky a zabral jej vysadila zo dňa na deň bez problémov co človek tak u každého inak platí.

Strana