icon

Concor Cor 2,5

12. aug 2020

Ahoj... Uzivate niektora tento liek? Kvoli buseniu srdiecka? 💙

maruska.s
12. aug 2020

Ja som uzivala...

kika831
12. aug 2020

Uzivam

katkabg
22. dec 2021

Par dni beriem konkor kedze mi ho predpisal kardiolog ku ktoremu som zacala chodit kebo som mala krvny tlak 150 na 110 a pulz 110.Najprv polovicku tabketky ale vcera uz som si mala dat celu.Rano som si ju dala a poobede sialene preskakovanie ci vybrovanie srdca a vecer ze udem si lahnut lebo sa mj len zyvalo a uz uz zaspavam a som sa strhla na to ze akoby mi srdce prestalo.byt ci daco dake.Uplne spomalene.Tak sa pytam co ten liek robi znizuje uplne tlak cj spomaluje srce ci ako.Som mlada este a aj uvaxujem ci dalej brat.To radcej skusim nieco prirodne na tlak a volako zmenit stravu ci daco lebo ten pocit uz nechcem zazit.Mate dakto skusenost s nim?

kika831
22. dec 2021

@katkabg concor nie je na tlak ale zabranuje / blokuje / vysokemu tepu pri napr. strese ci psychickom vypati. Ak ti povedal lekar pol tabletky, tak sama od seba hodnotu nezvysuj. Treba uzivat liek najlepsie rano a v rovnaky cas. Nemozes si sama menit davky a uz vobec nie si to sama len tak vysadit. Drzim palce.

katkabg
22. dec 2021

@kika831 no on mi poveda najprv 5 dni po polovicke a potom uz ze mam prejst na cely.A jak s9m presla ns celu tak koniec som mala pocut ze mi orestane byt srdce.A ja som mala hlavne visoky tlak.Mala som stresove oobdobie v robote co sa mi hromadilo a potom to vyusitlo do zvyseneho tlaku.

kika831
22. dec 2021

@katkabg tento luek nie je na tlak. A ak vam nevyhovuje davkovanie 1 cela tabl. a pol vam vyhovovalo vratte sa na polku ale uz to nemente.