icon

Condrosulf 800 mg v prášku a bolesť hlavy

poleva
13. nov 2020

ahojte , je tu nejaká osôbka, ktorá to užíva ? začala som s tým , nie je to veľmi lacná záležitosť a bolí ma z toho strašne hlava tak do 2 hodím od užitia..Mali ste aj vy nejaké nežiadúce účinky ? Ďakujem za radu ...

adanov
13. nov 2020

Dobrý, ja som užívala, tiež v prášku. Nakoľko mám aj iné ochorenia zvolila som tiež prášok, užívala som na 2x, ráno s jedlom 1/2 prášku a večer zvyšok, problémy som nemala. Viacerí sa sťažovali, ale skôr na žalúdok.

staronova
13. nov 2020

ja aj manžel užívame v tbl, ale nič necítime. Máme cykly 3+3mesiace

poleva
autor
13. nov 2020

@adanov
@staronova dakujem 🙂 mám smolu proste ...

poleva
autor
13. nov 2020

@adanov a je vám lepšie ?? máte pauzu ? či už neberiete,,,ešte rozmýšľam nad colafitom

pdt
13. nov 2020

uzivala som colafit, ale výraznejsiu ulavu od bolesti klbov som mala az cca po dvoch mesiacoch, reumatologiacka/kamaratka mi odporucila prasok Glucosamine Sulfate, po tom sme mali výraznejsiu ulavu aj ja aj manzel ovela skor, dalo by sa povedat ze za par dni.

poleva
autor
13. nov 2020

ten glucosamin sulfate nepoznám, ale opýtam sa doktorky, dakujem 🙂

majamat
13. nov 2020

condrosulf, colafit, glucosamin - kazdy z nich obsahuje uplne inu latku na klby.
condrosulf obsahuje chondroitin, tato ucinna latka kedysi ako jedina bola na predpis. colafit obsahuje kolagen a glukosamin je glukosamin. cize jedno sa druhym nahradit neda. existuju lieky na klby, ktore obsahuju vsteky sucasne, cize tie su najidealnejsie. este aj MSM zyknu obsahovat. no kedysi vyrobcovia tieto latky davali vsetky dokopy,a le teraz ueobili taky tah, ze ich rozdeluju a v mnohych niektora z nich chyba, len aby si ludia museli toho kupovat viac. pripadne tam aj vsetky su,a le niektora z nich v pomerne nizkej davke.
zial, nemam prehlad, ktore lieky obsahuju vsetko a v slusnej davke a este za vyhodnu cenu., ono sa to meni a uz som to dlho nezistovala. ucinok sa dostavy az po par mesiacoch, lebo tieto latky posobia na vyzivu chrupavky a preto sa to do tych buniek musi najskor zapracovat a to je dlhodoby proces.

poleva
autor
13. nov 2020

@majamat dakujem pekne za vysvetlenie

herriett
13. nov 2020

Tiez som uzivala, bez vedlajsich ucinkov. A to som migrenicka. Mne to pomohlo, brala som ich 3 mesiace. Potom ma byt pauza

staronova
13. nov 2020

najlepší čo do obsahu je condrosulf 800, tie volnopredajne sú velmi slabe a málo efektívne.

majamat
13. nov 2020

@staronova ja som 1x uzivala Condrosulf,a le potom neskor som vzdy uzivala volen predajne leiky. kolagen, resp, kolegenove peptidy nemusime mat nedostatok a v takom pripade nam moc nepomozu,a le vraj MSM je na klby len prospesny. dolezite je,a by boli dostatocne vysoke davky v tyhc liekoch. raz som takto zhanala nejake lieky v lekarni a nukali mi take, kde sice vsetko bolo, ale chondritinu tusim len okolo 100mg

grandzero9
13. nov 2020

condrosulf som aj ja uzivala, ked som mala problemy, v prasku to mi najviac vyhovovalo a nemala som problem zeby ma bolela hlava, ale tak na kazdeho to moze mat iny ucinok.

poleva
autor
14. nov 2020

@grandzero9 asi áno... Musím ísť späť k doktorke a pýtať niečo iné

zaba21
14. nov 2020

@majamat

Moja kolegyňa mala chronické problémy s klbami a jej lekár odporúčal výživové doplnky striedať. Takže aj to je cesta.

cacianka
14. nov 2020

Condrosulf užívam roky, žiadne vedlajsie nemam.
800 je iba na predpis, davam si 2x 400.
Bolesti hlavy budu z inych príčin.
Nastup účinku je viac tyzdnov, mesiacov , preto sa zda ze "nezaberá". To nie je analgetikum ze o 20 minut cítim ucinok. Myslieť si ze az ked prejdete na iny pripravok ze ten zabral skoro hneď, je mylné. Skor ide o to ze uz zabera ten prvý.

poleva
autor
14. nov 2020

@cacianka nie nechcem to , užila som zopár dní a za každým bolesť hlavy , a dôvod iný na to nebol ale dakujem za príspevok

taskataska
Odpoveď bola odstránená
majamat
14. nov 2020

@taskataska mne to tiez uz potom vadilo, tka som si brala uz potom tbl, nie napoj

kludi
23. jún 2021

moja mama užívala condrosulf 800 mg...mala dosť žaludočné problémy z toho...museli sme až prestať, a tak sme našli niečo prírodné na báze vaječných škrupín a kurkumy...to bolo oveľa lepšie...a zabralo krásne.

veteranka
10. mar 2023

Môže sa prosím condrosulft 800 mg užívať s liekmi concor, triplixan, Lexaurin, anopiryn a keď som alergická na kortikiody?

adanov
10. mar 2023

@veteranka ak sa nedozviete inde skúste sa spýtať v lekárni