Coronavirus z Aliexpress balíčka?
Tak čo koľko ľudí prebralo balík z Aliexpressu? Nebojíte sa nakazy? Len teoretická otázka, nejdem šíriť paniku
@ninusqa_25 neviete niekto prosím prečo mi nepotvrdili objednávku? Už je to pomaly týždeň, toto sa mi ešte nestalo... Peniaze si stiahli ale stále to mám "nevybavené".
@abcmajacba v cine maju na prelome januara a februara novy rok. Su to pre nich velke oslavy a vacsina ma aj tyzden volno. Takze zrejme preto 🤷🏼♀️
@natalala aha, ďakujem.
A posielajú vôbec balíky z Číny?Počula som, že slovenská pošta neprijíma balíky z Číny.Chcela som niečo objednať,tak len či vôbec mám?
@majuska451 kym pride uz bude davno po panike
@majuska451 neprijíma balíky DO Číny, Hongkongu a DO talianska😏 kvôli obmedzeniu leteckej prepravy
https://zive.aktuality.sk/clanok/145082/zasielk...
@majuska451 balíky chodia normálne. Netreba robiť paniku, umyte si ruky keď to rozbalíte 🤷🏻♀️ pre lepší pocit... vírus totiž cestu na balíčku neprežije.
@smejko25 ale aliexores je ozaj smejd,moj svagor dovazal priamo z Ciny tovar taky ten lacnejsi skupovany kdesi bud priamo z vyrobne alebo po trhoch a ti poviem ze ine smejdaky,3 kozene akoze znackove penzenky sa mi vsetky pokazili a celkovo veci made in rosyp sa skor,odflaknute len by to ako tak drzalo.
@nikiki29 tak úplne normálne nechodia, ale je to skor spôsobené logistickými obmedzeniami. Ja som teraz zrušila 2 z januára, ktoré ešte stále neboli odoslané. Úplne v pohode mi akceptovali spor. Asi vedia prečo. Jednoducho teraz riešia iné problémy a v iných počtoch ako my tu v Európe 🤷♀️
@ktochytavzite na Ali kúpiš, tak ako všade inde, šmejd aj kvalitu. Keď si kúpiš kožu, je to koža a keď si kúpiš imitáciu kože, kľudne aj od overeného predajcu s dobrými recenziami, je to vždy len imitácia kože 🤷♀️ Čína je najväčším svetovým výrobcom, a je len málo vecí, ktoré doma používaš a neboli vyrobené v Číne 😉 Dokonca aj naši výrobcovia (Orava a pod.) len skladajú čínske komponenty 😉 Čisto "nečínsky" výrobok už nájdeš málokde 🤷♀️ Ide len o to aký je dopyt. Ak je objednávka obchodníka na menšiu kvalitu za nižšiu cenu, vyrobia to. A naopak, vyrobia ti aj Xiaomi mobil, ktorý prevalcuje celú konkurenciu 🤷♀️
@lovelizoe 2000 ročne na chrípku v ČR? 😏 to je riadna blbosť
@montemotherone
Posielam štúdiu Slovenského vakcinacneho kongresu. Píšu na SR 1500 ročne, CR 2600 ročne. Ale vyhľadaj si dalsie údaje, nech sa páči. Určite je to číslo menšia blbosť, ako infekcia koronavírom z balíka z Aliexpress.
@ktochytavzite 😁😁a myslis ze ked tu nieco nakupis tak to niejez ciny? 😁😁 z ali ten smejd aspon stoji primerane svojej kvalite 🙂 a nie ze tu za to das 5-6€ a skutocnu hodnotu ma 1€
@lovelizoe "odhadli sme" 😏 tak to nevyzerá na relevantné údaje. (A ešte vakcinačný kongres... to chcelo trochu nafúknuť čísla). Nemáš link na reálne štatistiky úmrtí?
@smejko25 nieke pravda ked viacej investujes je to o kvalite
@montemotherone v januári im začali sviatky, mali 3 týždne dovolenky, teraz len niektoré oblasti nedoručujú kvôli vírusu. Mne tiež v januári neodosielali, ale to bolo hlavne kvôli predĺženým sviatkom. Teraz beží všetko normálne a balíčky sú spracované a odchádzajú v bežných časoch. Mne žiadne objednávky už nečakajú na odoslanie. Objednávam priebežne a stále to pošlú. Po odoslaní mi boli doručené balíky aj po 15 dňoch, čo si myslím že je super. Problém je hlavne z odosielaním do Číny a už aj do Talianska čo obmedzila slovenská pošta...
@nikiki29 ale máš pravdu, že niektoré neskoršie februárové balíky mi došli aj do 14 dní... ešte v inkubačnej dobe 😁
@ktochytavzite 😁😁 No ako myslis 😁 hlavne tie specialne internetove obchody co maju -80% zlavy z 150€ na 20€ brutalnaa cena 😁 a pritom cista cina 😁ale dobre no zainvestovala si 😁
@montemotherone Nehnevaj sa, tebe sa tie udaje nezdaju, hladaj si take, ktore ti budu doveryhodne. Moj cas je prilis vzacny na to, aby som ho venovala presviedcaniu neveriacich Tomasov na koniku.
@lovelizoe nehnevám sa, len mám rada relevantné informácie 🤷♀️
@montemotherone ani ja nie. nehnevaj sa, ze nebudem venovat svoj cas vyhladavaniu udajov, ktore budu pre teba dostatocne relevantne. uz si snad rozumieme 🙂
@lovelizoe to je mačkopes😉
@larazivago neviem vobec, o com hovoris, ak chces nieco povedat, skus byt konkretna
@larazivago jaaaaaj.. myslis bakteria virusu? 😀 tak to ano, dokonaly mackopes.
ahojte, objednavali ste niekto z ali a ze uz vam aj prisli veci, resp. chystate sa objednavat? aka je aktualne cca dodacia doba? klasicky zhruba mesiac, alebo viac?

@bodka2213 presne :D