Covid-19 - domáca liečba
Čo na covid-19 ? Nejaké odporúčania? Nejaká domáca liečba? Nejaké domáce produkty? Bylinky a pod. Vďaka.
@laila22 ATB na virus? To ako? Hadam preventivne proti oportunistickym bakteriam, ale aj tak o tom pocujem prvy krat. Naopak, ATB by sa nemala davat, ak na to nie je dobry dovod. A autorka, asi nic. Vyckat, vylezat, vela tekutin a naparovat sa, ak mas upchate dychacie cesty. Ak si ockovana, nebude to horsie, ako chripka.
@saimon653 ja som pila vela caju, fakt vela, izbovej teploty (horuci mi ani nechutil), absolutne mi ale napr. nepomahalo teraflu, skor paralen, vela vit. C, a podla moznosti co najviac oddychu.
lahke jedla, ovocie, zelenina
@laila22 Nemohli ti zabrat na virus. ATB nie su robene na virusy. Zrejme by si sa z toho dostala aj bez ATB za rovnaky cas. https://www.zdravotnickydenik.cz/2022/01/antibi...
@zuzuliennka1 jasne, vďaka
Vitamín C a B komplex,sprej do nosa a veľa čaju piť..ATB nepomôžu na virus..ruky dezinfikovať
ja jedine co som robila bolo ze som sa naparovala nad hrncom so slanou vodou nakolko ma boleli usne bubienky. a pila vela tekutin. do 5 dni som bola fit.
@saimon653 tu máš domácu liečbu covidu, ak nevieš po anglicky môžem ti to preložiť. Je to zostavené lekármi a overené.
https://www.canadiancovidcarealliance.org/wp-co...
My sme mali trikrát a vzdylen paralen a čajíky plus veľa C vitamínu zabralo
@akiana no zial nazory sa uz menia a mnohi lekari tvrdia ze na covid sadali bakterie a tie tiez vo velkom zabijali, dokonca som pocula nazor ze aj na spanielsku chripku zabijali bakterie, lebo na oslabene pluca virusom sadli nebezpecne bakterie. Takze pokial sa stav zhorsuje alebo je niekto rizikovy, ATB vobec nie su odveci
Mala som dvakrát covid a nemala som nič nejako špeciálne, mala som Cetalgen, ten som si dávala od teploty alebo keď som mala bolesti, lebo ma aj hlava bolela, celé telo, unavená som bola, tak keď som si dala tabletku som zvládla aspoň polievku uvariť. Veľa čajov, oddychu a zeleniny a ovocia, podľa mňa to úplne stačí.
Zalezi ako sa citis, zaklad je za mna vela oddychovat, nenamahat sa zbytocne aj ked by si sa citila celkom OK, pretoze moze to potom mat horsi dopad. Treba nechat nech to prejde, pestru stravu, polievocky teple, zeleninove, to je parada a ked je teplota, bolesti tak od toho nieco.

@saimon653 domáca liecba asi ťažko.. dostala som ATB, erdomed, atrovent, flector.. + všetky vitamíny som brala a Paralen... Dnes sedím v práci ako zbitý pes..