Covid-19 - príznaky
Delta sa u mňa zacala bolesťou hlavy potom sa pridala teplota a dYchavicnost.. bol to celkovo kratky a lahky priebeh 🙂
Prvy omikron bol horsi - silna bolest hrdla najhorsia asi 4.den, do toho teplota max 38,2 a slabosť unava a potom dutiny chytene upchatý nos palenie nosa a oci a zachripnutie.. následne som stratila cuch chut a boleli ma svaly a bolo po covide , trvalo to ale 2tyzdne aj nieco 😀
Druhy omikron uz viac v pohode len hlieny, bolest hrdla, teplota a slabosť dokopy asi 5dni 🙂
Teraz som pozit a začalo to silnou bolesťou hlavy až migrénou, potom teplota 38,5, kašeľ a upchaté dutiny, malátnosť a závraty. Najhoršie je nechutenstvo a neustály pocit na zvracanie. Sme doma dve pozit a obom je čudne.
@mirpet Moja júlová verzia: zvýšená teplota, bolesť kĺbov, nervov, silné kŕče v nohách, potom silná nádcha, slabý čuch, zatekajúce hlieny, extrémna bolesť krížov (na Novalgine týždeň), dobré dva týždne som sa dávala dohromady.
Dcérka zvracala, dva dni teplota do 38C. 3 týždne po Covide vo vážnom stave v nemocnici, vznik zriedkavej autoimunitnej choroby.
@duratlicka mozem sa opytat bolest krizov Vam preslo? Lebo mna zacali az po covide boliet aj s kostrcou. Mali sme teraz na zaciatku augusta covid. Dakujem
Zacalo to bolestou hlavy, ale riadnou, to som myslela, ze proste nedam. Ale pomohol mi Cetalgen, samozrejme kasel, nadcha, plus som bola unavena dost a to mi aj zostalo a pozviechat sa z toho mi bohviejako nejde. Co som si vsimla, tak predtym som nemala problem vstat rano aj o 5, teraz mam problem o 7.
U nas zacali deti.najprv 4 rocny syn zacal kaslat a potom 2 dni horucka a preslo,potom ochorel 4 mesacny,hroza des,horucka,kasel,vkuse vrestal a teraz som chora ja,uplne ako chripka,cele telo ma boli a mam upchaty nos. Neviem kedy toto skonci....des,uz 3.krat
Silná bolesť oci, krčnej chrbtice, pocit na zvracanie 3 dni , problémy s chôdzou, zimnica... Vo fakultnej nemocnici pátrali, čoby to mohlo byť....test neurobili👍👍😂😂😂a neprišli nato že je to covid, celé oddelenie TN bez rusok, zdravotníci !?????
@lucinkaboz sila to Ti poviem 😁
Mňa bolelo celé telo, pár krokov pre mňa bol problém. Test pozitívny až po štyroch dňoch. Sopel, kašeľ, hrozna únava a potenie aj pri najmenšej námahe. Som zvedavá kedy bude lepšie. Dnes je to týždeň.
@dlucy Tie kríže prestali bolieť asi po 12 dňoch, dovtedy som bola na Novalgine

Malátnosť, slabosť, bolesť hlavy a zvýšená teplota sú asi prvé príznaky, potom sa môžu pridružiť ďalšie, ale aj nemusia.