Covid zhoršuje psychické problémy
Ahojte, liecim sa na uzkost... Prejavuje sa to tak, ze zacnem hladat na synovi chyby. 🤦🏻♀️ Take, ktore neexistuju, alebo by to normalny clovek nevsimol. No nic. Uz som bola celkom dobre na tom. Nevystrasilo ma dlho nic. Ale. Dostala som kovid, a nejak citim na sebe zmenu. Som neustale nervozna a opat som zacala stresovat nad synom. 🙄
Tie ktore ste mali kovid, mali ste zhorsenu depresiu? Uzkost? Alebo psychicke problemy?
Dakujem!
@mickod urcite sa nato opytam, len som chcela vediet, ci som v tom sama... 🙂
Počula som už o ľuďoch čo mali psychické problémy počas a po prekonaní kovidu napriek tomu že do vtedy žiaden problém nebol..
Urcite ano, mala si aj strach o seba a to sa niekde premietne...
Mne sa cez covid veľmi zhoršila psychika, až tak, že som musela vyhľadať odbornú pomoc.
Áno, mne sa veľmi zhoršili úzkosti.
Ja som este covid nemala, ale stalo sa mi to po inej velmi zlej viroze v r. 2016. Az tak, ze som skoncila v Pezinku. Nie je to vobec ojedinely jav. Poznam dalsich ludi, co sa im to stalo po covide, ale aj davno predtym, nez tu covid bol. Teraz je vela nakazenych, ti su monitorovani, tak si to ludia vsimli. Predtym si to nikto nespajal s virozami, mozno nejaki.psychiatri si to vsimli, moja napriklad ano. Casom sa to zase upravi, neboj.

Po Covide je veľa zdravotných ťažkostí. Aj tvoje stavy môžu byť následkom tak sa obráť na lekárov.