icon

Crest bielenie zubov - výsledky

lusinda3
28. feb 2015

Po kolkych dnoch ste videli vysledky? Davam si pasiky stvrty den. Zuby su krasne leskle, ciste. Ale biele nie. Dasna mi akoby viac odhalili zuby. Stretli ste sa s tym? Neviem, ci mam pokracovat v bieleni. Moze to mat vplyv na kojenie? Predpokladam, ze nie

Strana
z2
lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
19. okt 2016

@wikisara Tak ja som citala, ze v tomto roku ich kupilo uz 34 milionov Americanov, takze asi budu dobre no nie? 🙂 Za mna len same pozitiva, pouzivam ich uz 5 ci 6 rokov, ine produkty uz davno ani len neskusam, netreba 🙂

ivanatim
19. okt 2016

@lusinda3 Ja som bola vzdy spokojna aj s komunikaciou, aj s produktmi a nie som jedina podla toho co som citala, ale asi niekedy aj motyka vystreli 🙂

wikisara
21. okt 2016

@ivanatim tak to som nevedela že až toľko, nemala som to z kadiaľ vedieť a preto som sa vás pýtala. Môžu sa aj tak dlhodobo používať?

ivanatim
22. okt 2016

@wikisara Mozu uplne bez problemov. Ziadne bielenie zubov vam nevybieli zuby navzdy, to sa neda. Takze aj ja tieto pasiky pouzivam tak raz za rok alebo rok a pol. Ale poznam ludi, ktori ich pouzivaju aj castejsie, ale aj menej casto. Kazdy mame ine zuby a inu stravu alebo genetiku, takze je to u kazdeho ine ako dlho to vydrzi. Ale citala som, ze sa mozu pouzit kludne aj po dvoch alebo troch mesiacoch ak nemate citlive zuby. Ale myslim ze tak casto to ani netreba, zuby drzia biele dlho.

wikisara
3. nov 2016

@ivanatim síce trošku neskôr reagujem ale nebola som tu dlhší čas ale aj tak ďakujem za odpoveď. Uvidím že čo mi ešte povie moja zubná lekárka že či mi vôbec odporúča používanie niečoho takéhoto lebo predsa len som mala trošku problémy so zubami. Ale ak povie že v poriadku môžem, tak to vyskúšam

ivanatim
3. nov 2016

@wikisara No ak si mala s chrupom nejake problemy, urcite sa treba najprv opytat zubarky, alebo prehodnotit ci su zuby teraz uz v poriadku, lebo ak nie, tak by sa bielit nemali ziadnym produktom. Ak su zuby zdrave, bielenie im nema ako uskodit. 🙂

wikisara
4. nov 2016

@ivanatim hej skúsim to prediskutovať aj so zubárom, aj keď mám teraz pocit že už chrup je v poriadku lebo už ma ani nebolí, predtým ma aj pri obyčajnom čistení veľmi bolel. Ale určite sa pre istotu teda obrátim na zubára a uvidím čo mi on povie

zoobaby
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2